tiistai 13. lokakuuta 2015

Homemade sushi

Takana on rentouttava viikonloppu, joka tuli pitkästä aikaa vietettyä lähes kokonaan kotona. Lauantaina tosin tuli pyörähdettyä illalla keskustan hulinoissa ja sunnuntai-ilta vietettiin jalkapallon parissa olympiastadionilla. Viikonloppuun mahtui siis mukavasti kivaa tekemistä, mutta silti tarpeeksi sitä rentoutumista ja ihan vain löhöilyäkin. Lauantaina illalla kotiin tultua oli ihana pukea lämpöiset villasukat jalkaan ja köllähtää nukkumaan omaan sänkyyn. Nyt syksyn kylmyys on vihdoin saapunut tänne ja sen saa kyllä tuntea luissa ja ytimissä. :D Hrrr...

Lauantaina innostuin kokkailemaan ensimmäistä kertaa sushia itse kotona. En ole koskaan ollut mikään erityinen sushinystävä, mutta halusin lähteä kokeilemaan tätä monien rakastamaa herkkua itse tehtynä. Hain kaupasta sushi tarvikkeet ja lähdin askartelemaan maki- ja nigiri susheja.

sushiDSC_8534

Nori-arkkeja, sushiriisiä, riisiviinietikkaa, avokadoa, kurkkua, lohta, bambumatto, soijaa ja tikut. Näillä aineksilla sain tehtyä ihka ensimmäiset sushit ja oli muuten hyvää. Yllätyin kuinka helppo sushia onkaan itse tehdä. Aikaahan sushin tekoon saa kulumaan ihan kiitettävästi, mutta valmiit sushit palkitsevat työn. Tästä ehkä huokuu, että en ole todellakaan mikään innostunut kotikokki, vaikka välillä innostunkin kokeilemaan uusia juttuja keittiössä.

DSC_2058DSC_8537DSC_8513

Viikonloppuna tuli vedettyä kunnon sushiöverit, sillä sushia riitti myös seuraavaksi päiväksi. Kyllähän se hyvää tosiaan oli.

Pidätkö itse sushista ja teetkö sitä itse kotona?

Uusi osoite 15.10 www.beautyboxblog.com
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig