sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Lokakuu

Lokakuun puolella mennään. Vastahan oli elokuu! Syyskuu meni kyllä todella pikavauhtia ohitse. Alkusyksy on ainakin itselleni aina kiireistä aikaa ja sen todella huomaa miten päivät vilisevät ohitse. Tällä hetkellä nautin toden teolla syksyn kiireistä ja kaikesta uudesta mitä tämä vuodenaika on tuonut ja tuo tullessaan.

Viime päivinä olen inspiroitunut trendien parissa. Wella ja Ghd on tarjonnut loistavia koulutuksia viimeisempien tekiikoiden ja trendien saralla. Loistavia ideoita ja uusia juttuja oppineena on hyvä jatkaa töitä tästä eteenpäin hiusten parissa.

Olen ollut tämän viikon täpinöissä, sillä olen suunnitellut hieman tulevaa blogin suhteen. Uudistuksia on siis luvassa, mutta avaan tätä asiaa myöhemmin lisää.

dressDSC_7079 DSC_7353helsinkikesä

Viikonloppu menee täällä todella iisisti. Ostin tänään kaupasta uuden Voguen. Huominen sunnuntai aamu meneekin rennosti kahvikupin ja lehden äärellä eikä mihinkään ole onneksi kiire. Hain eilen postista Nellyltä* tilaamani uudet saappaat, joten niitä olisi tarkoitus myös kuvailla asun kera myöhemmin päivällä.

*mainoslinkki
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig