maanantai 26. lokakuuta 2015

Out of the box

Sain kokeiluun pienen söpön laatikollisen verran Cliniquen tuotteita. Boksista löytyi ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Olen käyttänyt jo useamman vuoden ajan Cliniquen kasvovettä, se on toiminut omalle iholleni todella hyvin.

Ihastuin erityisesti Clinuquen kasvovoiteisiin nyt, kun pääsin kokeilemaan niitä kunnolla. Turnaround Daytime Revitalizing Moisturize-päivävoide kosteuttaa ja silottaa ihoa. Koostumukseltaan voide on kevyt, mutta silti kivasti kosteuttava. Toimii siis hyvin meikin pohjalla. Sopii kaikille ihotyypeille.

Sarjalta löytyy myös Turnaround Overnight Revitalizing Moisturizer -yövoide, joka energisoi ihoa ja palauttaa terveen heleyden iholle aamuksi. Yövoide soveltuu erittäin kuivalle iholle, kuivalle sekaiholle ja rasvaiselle sekaiholle. Voiteiden tuoksu on todella mieto ja hyvä niin. En pidä liian voimakkaasti hajustetusta kosmetiikasta.


Voiteiden lisäksi testailin Clinuquen nestemäistä kasvosaippuaa, joka käy hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Saippua pesee ihon raikkaan tuntuiseksi. Olen käyttänyt aiemmin Rinse-Off Foaming Cream Cleanser-vaahtoavaa puhdisusvoidetta, josta olen tykännyt myös paljon. Meikit saa puhdistettua hyvin sillä pois.

Sarjan luomivärit ovat entuudestaan tuttuja. Minikokoiset meikit mahtuvat kivasti mukaan pienempäänkin laukkuun, joten käyttöä niille löytyy takuulla.

Pidätkö itse Cliniquen tuotteista?
Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Cliniquella on kyllä ihan hyviä tuotteita. Tykkään Repair voidesarjasta ja kasvopalasaippua tekee ihon ihan natisevan puhtaaksi. Oletko koskaan kokeillut tuota saippuaa? T. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Moikka Soiku. :) En ole kyseistä saippuaa kokeillut. Olen kyllä toden teolla ihastunut Cliniquen tuotteisiin.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig