torstai 8. lokakuuta 2015

Over the knee boots

Hankin näin syksyn kunniaksi itselleni uudet ylipolvensaappaat. Super korkeiden ja kapeiden korkojen ansiosta saappaat tuskin tulevat olemaan päivittäisessä käytössä, mutta nämä toimivat kivasti hieman spesiaalimpana päivänä tai iltana. Saappaat ovat itsessään jo hyvin näyttävät ja siksi niiden kanssa sopii parhaiten hieman yksinkertaisempi tyyli. Pitkä ja pehmoinen villapoolo on mielestäni yksi hyvä vaatekappale, joka käy saappaiden kanssa yksiin. Näinkin yksinkertaisella kokonaisuudella saa aika kivan lopputuloksen aikaan, vai mitä?

over-knee-bootsbootsDSC_8473saappaat-nellynelly-saappaatmustat-saappaatSaappaat -Nelly, neule -GT, laukku -Chanel

Tämän viikon ekat päivät ovat menneet vikkelästi ohi ja viikonloppu alkaa hiljalleen häämöttämään edessä. Sain tänään vihdoin ja viimein myös hiusten värin kuntoon. Kuontalo on taas hieman vaaleampi mitä näissä kuvissa. Näillä raidoilla pärjäilee pitkän ajan. Niophlexin ansiosta vaalennus ei kuivattanut hiusta juuri ollenkaan ja kiilto on todella hyvä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

 
Share:

2 kommenttia

Ani kirjoitti...

Ihanat saappaat! Sopivat tosi hyvin yhteen tuon rennon neuleen kanssa. Simppelit asut kauniilla yksityiskohdilla höystettynä ovat parhaita :)

Beauty Box kirjoitti...

Kiitos kiitos. Olen täysin samaa mieltä. Less is more. ;)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig