tiistai 20. lokakuuta 2015

Welcome


Moikka! Nyt uusi sivusto on saatu vihdoin ja viimein avattua. Kiitos kun tulit kurkkaamaan uudistunutta blogiani. Tervetuloa! <3 Kieltämättä jossain vaiheessa meinasi usko jo loppua tämän avautumisen suhteen, mutta onneksi nyt uusi osoite toimii ja vanhat tekstit ovat saatu siirrettyä uuden osoitteen alle. Postauksiakaan en ole siirron takia viime päivinä pystynyt normaalisti kirjoittamaan, mutta nyt normaali postaustahti alkaa rullaamaan tästä eteenpäin.

Blogin kategorioista löytyy kauneus, lifestyle, matkailu, muoti sekä ruoka. Selkeästi ja ytimekkäästi. Löydät blogistani edelleen vinkkejä hyviin kosmetiikkatuotteisiin, asukuvia, ruokaohjeita sekä matkajuttuja. Alle kuukauden päästä suuntaan Meksikoon, joten matkajuttuja sieltä suunnalta maailmaa tulee olemaan myös Beauty Box:in puolella.

Kuvat ovat nyt suurempia ja ulkoasua on muokattu uuteen uskoon. Myös kommentointi on tehty todella vaivattomaksi. Miltäs blogin uusi ilme näyttää sinne ruudun toiselle puolelle? :)Vielä kerran tervetuloa uudelle sivustolle!!
Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Isommat kuvat näyttävät hyviltä. Uusia postauksia innolla odotellen.

Kepa kirjoitti...

Ihanan selkeä ja raikas pohja! Tätä kerkesinkin jo odotella ja hoppuilla, että uudet sivut aukeavat... :)

Anonyymi kirjoitti...

Vaikuttaa ihanalta tämä uusi sivusto ja ihana kun sivuiltasi löytyy niin monipuolisesti kaikenlaista, joka inspiroi. Terv. Soiku

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos. Olen samaa mieltä, että kuvilla saa olla kokoa. :) Uutta tulossa pian!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Moikka Kepa. :) Kiitos! Kiva että pohja miellyttää. Siirron kanssa oli tosiaan ongelmia, mutta onneksi homma nyt hanskassa.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon! Todella mukava kuulla. :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig