sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Bye bye Mexico


Loma alkaa olemaan pikkuhiljaa ohi. Tänään lennämme takaisin Suomeen. Hieman jänskättää kuinka sitä osaa taas tottua Suomen pimeään alkutalveen. Täällä aurinkoon ja lämpöön on ehtinyt jo huolella totuttautumaan. Niitä täältä Meksikosta jään eniten kaipaamaankin. Ja tottakai tuota kaunista turkoosia merta ja liidunvalkeaa hiekkarantaa. Siihen ei kyllästy koskaan. Tosi kiva ja rentouttava loma takana jokatapauksessa. Meksiko on yksi hienoimmista paikoista, joissa on tullut reissattua. Suosittelen. :)


Bye bye Meksiko! Nyt matka alkaa kohti Suomea ja kotia. Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Share:

5 kommenttia

Take a Breath / Susanna kirjoitti...

Ei olisi pitänyt eksyä tänne, niin kauniita ja aurinkoisia kuvia että tuli kamala kaipuu jonnekin auringon alle! <3 Täällä Suomessa on niin pimeää ja synkkää tällä hetkellä että ei kai ihmekään..

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Mukava että kuitenkin eksyit. :) Marras- ja joulukuu on niitä pimeinpiä kuukaisia. Kohta alkaa taas helpottamaan!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Ja onneksi kohta on joulu! <3

Unknown kirjoitti...

Ihanan nakoista! Meksikon reissu on ollut mun To do -listalla jo kolmesataa vuotta, naiden kuvien jalkeen se ponnahti listan ykkossijalle! Ihanan nakoista x

http://commedfilles.blogspot.co.uk/

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos <3 Sanotaan että Meksiko on ehdottomasti yksi parhaista paikoista, joissa on tullut käytyä. Suosittelen. Sielä löytyy kaikille jotain. Seikkailuja tai helppoa lomailua.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig