maanantai 16. marraskuuta 2015

Hello Mexico

Aurinko porottaa kuumasti, ilma tuntuu kostealta ja aallot lyövät rantaan tiheään tahtiin. Nyt ollaan Meksikossa! Pitkä lento meni mukavasti. Koko sunnunnuntai meni koneessa istuen, mutta mikäs siinä leffoja katsellessa ja lehtiä selaillessa. Saavuimme eilen hotellillemme Playa Del Carmeniin iltapäivällä paikallista aikaa. Iltapäivä ja ilta olivat sateisia, mutta tänään täällä on porottanut aurinko lähes taukoamatta. Eilen uni tuli jo hyvissä ajoin illalla, sillä aika täällä menee 7 tuntia jäljessä Suomeen nähden. Aamuyöllä tuli heräiltyä muutamaan otteeseen, mutta muuten sain nukuttua puoli kasiin asti aamulla. Nyt jetlag alkaa hieman helpottamaan, vaikka varmasti tässä menee muutamia päiviä, jotta pääsee täysin kiinni tähän rytmiin.


Muuten hotelli ja sen ympäristö vaikuttavat todella kivoilta paikoilta. Hotellimme sijaitsee Playacarin kaupunginosassa. Täällä on todella kaunista. Kävimme äsken kävelemässä Playa Del Carmenin keskustaan ja takaisin. Siinä vierähtikin useampi tunti! Nyt pieni hetki palautumista kuumasta päivästä ja ehkä vielä pika pyrähdys hotellin rannalla.
Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivan näköistä siellä lomakohteessanne näyttää olevan :) Täällä Helsingissä nyt tiistaiaamuna vettä on tullut taivaalta aika lailla. Nauttikaa lämmöstä ja auringosta!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig