torstai 5. marraskuuta 2015

Hello November

Marraskuu on alkanut vauhdilla. Elän itse vielä jollain lailla alkysyksyssä. Niin nopeasti aika on lipunut eteenpäin. Tänä vuonna syksy on tuntunut todella mukavalta ajalta. Olen hallinnut paremmin arjen kiireitä ja osannut nauttia pienistäkin asioista - aamuinen auringonpaiste töihin lähtiessä, rauhallinen hetki kotisohvalla, hyvä musiikki kuntosalilla, kunnolla nukutut yöunet. Pienistäkin arkisista asioista voi nauttia yllättävän paljon. En voi kieltää etteikö kauniilla syksyisillä ilmoillakin ole osuutta siihen, että syksy on tuntuntut erityisen kivalta ajalta.

Meidän Meksikon matkakin alkaa lähestymään. Lähtö on jo ensi viikolla! Ennen lomaa pitäisi saada tehtyä muutama koulutehtävä valmiiksi - deadline toisella on itseasiassa jo tänään. Selkä seinää vasten kiireen uhatessa teen asiat yleensä parhaiten ja tehokkaimmin pois päiväjärjestyksestä. Muuten olen saanut hommat hyvin kalenterista hoidettua. Pakkailun voisi tällä kertaa aloittaa hyvissä ajoin, eikä edellisenä iltana. ;)

Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen myös uuteen blogisivuuni. Toivottavasti tekin olette viihtyneet hyvin uudessa osoitteessa. Kuvailimme lauantaina syksyisempää asua Katajanokalla hotellin lähettyvillä. Katajanokalla tulee aina ja niin tuuli myös viikonloppuna kuvia ottaessa. Monissa kuvissa hiukset törröttivät pystyssä tai puoliksi naaman edessä. Tässä jokatapauksessa syystyyliä tallennettuna muutaman kuvallisen verran.


Takki Zara
Laukku LV
Kengät Dinsko
Kaulahuivi Acne Studios

Share:

6 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista ja lämmintä syystyyliä!

Patricia kirjoitti...

Ihanan klassinen asu kaunokainen <3

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos kiitos! :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitti Patricia! :)<3

Jenna / Classy & Cozy kirjoitti...

Moikka! Löysin blogiisi UI-Instagramtilin kautta, ja on vaan pakko todeta miten kaunis nainen olet. Kannat itsesi ylväästi, kuin kuningatar! Se tsemppaa myös minua pyrkimään samaan. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Heippa Jenna! Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi. Tässähän menee ihan hämilleen. :)<3

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig