tiistai 3. marraskuuta 2015

Hotel Katajanokka


Vietimme viikonloppuna Halloweenin lisäksi miehen synttäreitä ja siksi olikin kiva keksiä jotain spesiaalimpaa tekemistä synttäriviikonlopulle. Viime vuonna synttäreitä vietettiin Roomassa. Halusin järjestää jotain pientä ylläriä täksi vuodeksi, joten varasin hyvissä ajoin yön hotellista keskustan tuntumasta. Hotelliksi valikoitui Best Western Premier Hotel Katajanokka. Hotelli on vanha Katajanokan vankila, joten historiaa ei tästä paikasta todellakaan puuttunut. Vanha tiilirakennus on valmistunut jo 1800-luvulla. Katajanokka on ympäristönä hyvin rauhallista ja keskustaankaan ei kävele kuin 10 minuutissa, joten hotellin sijainti oli juuri sopiva. Kuljimme illalla keskustaan ratikalla, joka meni aivan hotellin vierestä.

Hotelliin saavuttua ja huonetta etsiessä tajusi viimeistään, että nyt ollaan todellakin vanhassa vankilassa kaltereiden ja muurien suojissa. Vankilatunnelma huokui sopivasti ympäristöstä. Hotelli oli remontoitu muuten todella viihtyisäksi ja moderniksi rakennuksen historiaa kuinnioittaen.


Meidän huone oli neljännessä kerroksessa eli hotellin ylimmässä kerroksessa. Huone oli tehty omien päätelmien mukaan 2-3 sellistä, joten tilaa riitti juuri sopivasti. Huoneesta löytyi iso tilava sänky, jota ehdinkin jo kehumaan viime postauksessa. Lisäksi huoneessa oli sohva, jääkaappi, kirjoituspöytä ja erillinen kylppäri vesisadesuihkuineen. Vesisadesuihku on muuten ehdotomasti hankittava seuraavaan asuntoon. :D Huoneen korkeus teki siitä vielä entistä suuremman ja avaramman tuntuisen.
Hotellin kellarista löytyy Ravintola Linnankellari. Lisäksi kellarissa oli kuntosali sekä muutama alkuperäinen selli, joita pääsi tutkimaan ihan läheltä käsin. Kertoilen vielä myöhemmin lisää ravintola Linnankellarista ja sen tarjonnasta. Aloitimme lauantaina illanvieton dinnerin merkeissä kellarin hämyisessä tunnelmassa ja myöhemmin suuntasimme jatkamaan iltaa keskustan suuntaan.

Yksi yö hotellissa meni todella pikaista vauhtia, mutta oli tosi kiva piristys näin syksyn keskelle ja synttäreiden viettoon. Onko teillä kokemuksia Hotel Katajanokasta?

Toteutettu yhteistyössä Best Western Premier Hotel Katajanokan kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig