lauantai 21. marraskuuta 2015

Holiday mood

Ensimmäinen lomaviikko Meksikossa on mennyt todella nopeasti. Vielä muutama päivä tätä viikkoa onneksi jäljellä! Olemme viettäneet kuluneen viikon Playa del Carmenissa Riu Palace Mexico hotellissa. Hotelli on ollut todella mieluinen kaikin puolin. Sijainti on hyvä. Hotellilta on päässyt kivasti kävellen tutkailemaan Playacarin kaunista ja rauhallista kaunpunginosaa sekä Playa del Carmenin keskustaa. Keskustaan hotellilta kävelee alle puolessa tunnissa. Playa del Carmenin keskustasta löytyy runsas valikoima kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Playa del Carmenin rannat ovat todella täynnä ihmisiä, mutta täällä vähän pidemmällä rannat ovat väljempiä, vaikka toki täälläkin turisteja riittää. Enimmäkseen tänne on matkannut porukkaa Jenkeistä.

Rannalla makoilun lisäksi kävimme pyörähtämässä toissapäivänä Chichén Itzálla, josta kertoilen lisää myöhemmin. Alkulomasta meni pari päivää aikaerosta toipuessa, mutta nyt olen saanut kiinni Meksikon rytmin. Muuten loma on ollut todella antoisa tähän mennessä ja Meksiko on kerrassaan upea paikka. Sunnuntaina suuntaamme kohti Cancunia, jossa vietämme seuraavan lomaviikon.


Ilmat ovat hellineet täällä ja päivisin lämpötila on kohonnut reilusti yli 30 asteen. Kuuminpaan aikaan päälle on sujahtanut bikinit. Erilaiset kimonot ja rantavaatteet ovat muutenkin olleet kovassa käytössä. Tässä tämän päiväistä rantatyyliä.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig