perjantai 25. joulukuuta 2015

Christmas

Terveiset täältä Päijänteen rannalta. Olemme tulleet perinteisesti maalle viettämään joulua perheen kanssa ja sama perinne jatkuu edelleen. Aattona aurinko paistoi matalalta heijastuen kauniisti kevyesti aaltoilevan järven pintaan. Luonto näytti upealta, vaikka lunta ei tänä jouluna ollut satanutkaan. Söimme päivällä perinteisesti joulupuuron ja iltapäivällä veimme haudoille kynttilät sekä hiljennyimme hetkeksi joulukirkkoon. Samoja perinteitä vuodesta toiseen, mutta niin kivoja toteuttaa.


Mummini loihti tänäkin vuonna koko porukalle perinteiset jouluherkut. Omia ehdottomia suosikkejani joulupöydässä ovat erilaiset kalat, perunalaatikko sekä riisipuuro. Kinkusta en niinkään välitä ja siksi olen tänäkin jouluna syönyt enimmäkseen vain kalaa. Illalla sytytimme mökillä kaikki tunnelmalliset jouluvalot palamaan ja nautimme rauhassa illan hämystä.


Tänään päivä on mennyt ulkoillessa, syödessä ja ihan vain lökötellessä pehmoiset sukat jalassa. Sitä rauhallista ja perinteistä joulunviettoa. :D Miten teidän pyhät ovat sujuneet?

Oikein rentouttavia pyhäpäiviä kaikille Beauty Box:in lukijoille ja ihanaa joulua! <3
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig