lauantai 12. joulukuuta 2015

Graphite & platinum

Olen saanut reilun kuukauden sisään ison kasan hiustenhoito-ja muotoilutuotteita kokeiluun. Osaa olen kerennyt käyttämään jo ahkeraankin ja osa odottaa vielä ensi tutustumista. Olen löytänyt uutuuksista taas monta ehdotonta lempparituotetta, jotka aion esitellä blogin puolella lähiaikoina.

Näin alkuun kaivan tuotteista esille uutuuksia Color Mask-sarjalta. Color Maskin naamiot ovat tulleet hyvinkin tutuiksi itselleni, sillä olen käyttänyt niitä hoitoaineena joka pesukerta pitämään yllä sitä aina kaivattua viileän vaaleata lopputulosta. Suosikkisävyt ovat pearl sekä platinum. Nämä ovat olleet pelastus pitkään vaaleaan hiukseen. Nyt kyllä reissun jälkeen kuontalo kaipaa kirkastusta kunnon raidoilla.

Naamioihin on ilmestynyt uusi sävy - Graphite. Uusi naamio on väriltään tummanruskeaa, joten tästä voi hyvinkin päätellä, että kyseessä ei ole pelkästään mikään kevyesti keltaisuutta taittava tuote. Testasin Color Maskin Graphitea irralliseen vaaleaan hiustupsuun. En uskaltanut heti lähteä leikkimään tuntemattomalla uutuudella oman kirkkaan vaalean värin kanssa. Hiustupsu imaisi harmaan maskin sekunneissa itseensä ja lopputulos oli tosiaan todella harmaa. Loistava tuote siis kaikille harmaata sävyä kaipaaville. Graphite sopii parhaiten tummuusasteille 4-8. Toki sitä voi laittaa vaaleanpaankin hiukseen, mutta se todella tekee hiuksesta tummemman.

Toinen uutuus on tullut Color Maskin shampoisiin. Aiemmin vaaleille hiuksille on ollut valikoimassa sävy pearl, joka on hieman vaaleanpunaiseen vivahtavaa. Nyt shampoista löytyy myös platinum. Tämäkään shampoo ei ole ihan perinteinen hopeashampoo. Suosittelisin tuotetta harmaata haluaville blondeille. Shampoo ei tummenna hiusta yhtä paljon kuin graphite naamio, mutta syvyyttä tällä tuotteella saa väriin tuotua ihan kivasti. Color Mask Shampoon sisältämät väripigmentit korvaavat ja lisäävät hiuksista puuttuvia pigmenttejä ylläpitäen hehkuvaa hiusväriä.


Color Maskin tuotteet ovat todella suosittuja tällä hetkellä. Oletko löytänyt jo omat suosikkisi kyseisten tuotteiden joukosta?

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig