keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Kvinoan voimaa hiuksille

Heippa! Jouluinen vilske on pitänyt minut tämänkin viikon kiireisenä. En vieläkään tajua, että huomenna on jo jouluaatto. Onneksi muutamana päivänä tällä viikolla aurinkokin on vilahtanut hetkittäin taivaalta. Se on tuonut kummasti energiaa viimeisiin työpäiviin ennen pientä lomailua. Kävin eilen tekemässä muutamia ostoksia vielä ennen aattoa. Ihmisiä oli todella paljon liikenteessä Jumbossa. Huh! Nappasin ostokset nopeasti mukaani ja kiiruhdin pois ruuhkan keskeltä. Olen nyt yrittänyt hieman hellittää työtahtia loppuvuotta kohden ja rauhoittua iltaisin. Siksi en ole juuri töiden jälkeenkään istunut koneella blogin parissa, vaan nauttinut rauhasta ja läheisten läsnäolosta. Alkuvuodesta lähden taas uudella energialla töiden, opiskeluiden ja blogin pariin.

Lupailin aiemmin, että esittelen saamiani uutuus hiustuotteita, joita olen hiljalleen kokeillut tässä muutaman kuukauden sisään. Paul Mitcheliltä on tullut uutuutena värjätyille hiuksille Ultimate color repair shampoo sekä saman linjan hoitoaine ja jätettävä hoitosuihke.


En ole pitkiin aikoihin käyttänyt Paul Mitchelin tuotteita, joten oli taas mukavaa vaihtelua testailla kyseisen merkin hiustuotteita. Ultimate Color Repair-linja on kehitetty erityisesti värjätyille hiuksille säilyttämään värin kestoa sekä hoitamaan tehokkaasti käsiteltyä hiusta. Näissä tuotteissa on mm. kvinoa-kasvia, joka hoitaa ja korjaa tehokkaasti hiusta. Luonnonuutteet lisääväät hiuksiin ihanasti kiiltoa sekä pehmeyttä. Shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja hoitoaine antaa sopivasti kosteutta karheallekkin hiuslaadulle. Pakkaan nämä tuotteet tänään mökille mukaan, kun lähdemme joulun viettoon maalle. Hiuksetkin saavat näiden muutamien päivien aikana kunnon tehohoitoa ja lepoa.

Näiden tuotteiden avulla värin saa kestämään paremmin, sillä sarja on kehitetty erityisesti kolmea eniten hiusväriä haalistavaa tekijää vastaan; säännöllista shampoopesua, lämpötyökaluja sekä UV-säteitä. Jätettävässä hoitosuihkeessa on ihanan silottava vaikutus ja se sisältää myös lämpösuojan.

Kuinka kvinoa toimii?

Kvinoa tunkeutuu hiuksen pinta- ja kuitukerroksiin ja kiinnittyy hiuksen vahingoittuneisiin osiin. Muiden tehokkaasti hoitavien ainesosien kanssa se tasoittaa hiuksen pintakerrosta, lisää kiiltoa ja kosteuttaa tehokkaasti. Kvinoa tekee suojaavan kerroksen hiuksen ympärille ja lukitsee värin hiukseen. Näin väri pysyy paremmin hiuksessa.

Kaikki sarjan tuotteet ovat parabeenittomia ja vegaanisia sekä sisältävät UV-suojan. Hinnat 34€-37€.

  
 Nyt vielä viimeiset pakkailut ja huomenna joulun viettoon. :)
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig