torstai 17. joulukuuta 2015

On my mind

Joulu on jo ensi viikolla! Olen odottanut lumen tuloa. Olisi niin mukava saada valkoinen maa joulun ajaksi. Pidän joulun vietosta todella paljon, mutta en voi kutsua itseäni kuitenkaan jouluihmiseksi. Arjen kiireet vievät sen verran aikaa etten ehdi yleenä tekemään sen ihmeenpiä jouluaskareita. Jätetään ne puuhat sitten sinne myöhemmälle ajalle elämässä ja keskitytään nyt olennaiseen. Tänä vuonna en ole kokenut minkäänlaista joulustressiä. Enemmänkin otan joulunvieton vastaan iloisin mielin lomailun kannalta. Olen nauttinut joulukuussa tähän mennessä yhdestä joulukonsertista, muutamista glögeistä nauravaisessa seurassa, joulutortuista, pienten luistelijoiden söötistä jouluesityksestä sekä Helsingin upeista jouluvaloista, joita täytyy muuten ehdottomasti käydä vielä ihastelemassa ennen joulua Espalla. Joulun tuloa on siis ehditty täällä jo hieman fiilistelemään viime viikkojen aikana.

Sain tällä viikolla postissa kotiin Unelma Itsestä-työkirjan. Muutama viikko takaperin Tuuli oli minuun yhteydessä Unelma Itsestä-valmennusohjelman tiimoilta. Valmennuksen tarkoitus on auttaa, innostaa sekä opettaa luonnollisesta hyvinvoinnista. Se kannustaa olemaan oma itsensä sekä rohkeasti toteuttamaan omia unelmia. Samalla on myös mahdollista toteuttaa fyysisia tavoitteita liikunnan sekä ruokailujen kautta jotka ovat osana valmennusta. Kokonaisuus on laaja ja jokainen ottaa elämäänsä valmennuksesta sen mitä juuri nyt tarvitsee. Olen todella iloinen ja innoissani päästessäni kokeilemaan tämän tyyppistä valmennusta, joten toki suostuin yhteistyöhön Tuulin kanssa. Seuraava valmennus alkaa tammikuun puolen välin jälkeen. Juuri sopivasti vuoden alussa. Odotan valmennuksen alkamista todella innolla.

Kiire, pimeys ja väsymys ovat painaneet joulukuun aikana. Liikunta ja ruokailut ovat olleet ihan kunnossa, mutta silti olo on viime päivät ollut väsähtänyt. Kai se on vain todettava, että talviaika ei ole todellakaan oma juttu. Kesällä energiaa riittää ihan eri tavalla, kuin näin pimeään aikaan. Meillä olisi tammikuulle suunnitteilla pientä karkausta valoisempiin ympyröihin. Näillä suunnitelmilla jaksaa painaa kaasu pohjassa sinne asti. ;)


Miten sinun joulukuu on sujunut?

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig