sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Sunday mood

Tänään olen viettänyt oikein perinteistä sunnuntaita yöpaita päällä villasukat jalassa. Sain hieman siivoiltua kotona, mutta juuri muuta tämä päivä ei ole pitänyt sisällään. Torkahdin iltapäivällä hetkeksi pehmoisen peiton alle. Herättyäni olo oli viluinen ja väsynyt. Toivottavasti ei mikään pöpö yritä iskeä tähän väliin. Voihan se olla, että nyt pakkasten tultua kroppa on tottunut lämöisempään ilmaan ja siksi tuntuu, että vaatetta saa pukea kotonakin reilummin päälle.

Eilen kannustimme telkkarin ääressä nuoria leijonia voittoon Kanadaa vastaan. Oli muuten jännä viimeinen erä. En ole mikään erityinen jääkiekkofani, mutta näitä kisoja on tullut jonkin verran seurattua. Olimme keskiviikkona katsomassa Hartwall Areenalla ottelua livenä aitiosta käsin. Pääsimme myös tapaamaan Teemu Selännettä matsin aikana. Oli kyllä hauska kokemus, joka jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa. Nimmari ja yhteis selfie on toki hankittuna Teemulta.


Tällä hetkellä tammikuun perinteiset alunnusmyynnit käyvät kaupoissa ja netissä kuumimmillaan. Tein itse joitain löytöjä Nellyn huikeasti alesta. Löysin hauskat aurinkolasit Quay Australia-merkiltä. En ollut kokeillut kyseistä mallia missään aiemmin, mutta ne istuivat hyvin omiin kasvoihin. Lisäksi löysin muutamat bikinit ja topin. Ajattelin lähteä loppiaisena kiertelemään ajan kanssa kauppoja ja tekemään mahdollisia löytöjä edullisin hinnoin. Tällä hetkellä vaatekaappi kaipaisi siistiä neuletta ja haaveissa on myös uudet talvikengät. Kännykkä on myös ostoslistalla.


Mitä muuta tähän sunnuntaihin kuului? No, saimme varattua matkan, joka on kohta jo oven takana. Lähdemme nimittäin suunnilleen tasan viikon päästä kauniille Fuerteventuran saarelle. Uusille bikineille ja aurinkolaseille tulee sopivasti heti käyttöä. Nautitaan nyt vielä tuleva viikko Suomen kylmästä ja lumisesta talvesta. :) Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Sis. mainoslinkkejä.
Share:

2 kommenttia

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig