tiistai 5. tammikuuta 2016

Tuuheutta talvihiuksille

Pakkasten alettua olen huomannut heti muutosta hiuksissa ja ihossa. Joka paikka tuntuu kuivalta ja näillä säillä voi vain haaveilla kosteasta kroppaa hellivästä ilmastosta. Tiedän, että monet kärsivät talviaikaan todella sähköisistä hiuksista. Ykkösasia on käyttää tarpeeksi hoitavia shampoita ja hoitoaineita, jotka kosteuttavat hiusta näin kylmään aikaan vuodesta. Eli tuuheuttava shampoo voi olla tällä hetkellä liian pesevä jos hiukset ovat kuivat ja sähköistyvät helposti. Tehohoitonaamioilla voi helliä hiuksia kerran tai pari viikossa tuomaan lisähoitoa.


Sitten yksi ehdottoman tärkeä vinkki, joka vie ainakin itseltäni sähköisyyden samantien pois hiuksista: föönaus ja hyvät muotoilutuotteet. Ilman tätä hiukset ovat liukkaat ja hallitsemattomat. Muotoilutuotteet tuovat painoa ja karkeutta hiuksiin ja näin niitä on huomattavasti helpompi käsitellä myös pakkasilla.

Olen käyttänyt viime aikoina mm. Four Reasons Black edition-sarjan muotoilutuotteita*.


Föönauksen pohjalle valitsen näistä tuotteista joko tyvikohottaja vaahdon - Foamy Blow Boosterin tai tuuheuttavan muotovaahdon - Fiber moussen. Foamy Blow Booster on näppärä suihuttaa suoraan tyveen tai hiusosioihin, johon haluaa lisätä volyymia. Fiber Mousse puolestaan käy levitettäväksi koko hiusten pituuksiin tyvestä latvaan. Se sisältää kuituja, jotka ryhdistävät veltommankin hiuksen tuuheaksi ja näyttäväksi.

Black Edition linjasta löytyy myös todella hyvä kuivashampoo. Suihkaisen aamuisin kuivahampoota hiusten tyveen tuomaan tuuheutta ja pitoa tulevaan päivään.


Näillä keinoin hiukset ovat huomattavasti helpommat hallita ja ovat muutenkin hyväkuntoiset ja tuuheat.

Tuotteet saatu blogin kautta.*
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig