tiistai 26. tammikuuta 2016

Unelma Itsestä-valmennus

Viime viikolla starttasi käyntiin Unelma Itsestä-nettivalmennus, jossa olen myös itse mukana tänä keväänä. Valmennus kestää yhteensä neljä kuukautta, jonka aikana työstetään monia asioita elämän eri osa-alueilla. Sain aiemmin postissa kotiin Unelma Itsestä-työkirjan, joka pitää sisällään tehtäviä jokaiselle viikolle. Tarkoitus on kuitenkin pitää focus itselle merkittävimmissä tavoitteissa ja tehdä työkirjan tehtäviä niiden mukaan. Koko valmennuksen tarkoituksena on tukea omaa matkaa kohti parasta versiota itsestä. Hyvinvointi on luonnollinen osa itseä ja kuka tahansa voi onnistua omien tavotteiden suhteen. Tämä valmennus antaa tähän parhaat työkalut ja eväät. En ole ollut koskaan aiemmin mukana minkäänlaisessa tämän tyyppisessä valmennuksessa, joten odotan innolla mitä tuleman pitää. Seuraavat neljä kuukautta tulevat olemaan varmasti opettavaiset ja tsemppaavat.


Ensimmäisellä viikolla valmennus alkoi tärkeimpien tavoitteiden asettamisella sekä oman treeniohjelman suunnittelulla. Omiin tavoitteisiini kuuluu mm. tehokkaiden ja vaihtelevien treenien  löytäminen, ajanhallinnan tasapainoittaminen sekä terveellisen ja monipuolisen ruokavalion löytäminen arkeen ja vapaa-aikaan. Olen harrastanut koko ikäni liikuntaa, joten en aloita nollasta treenaamista. Elämän aikana on tullut treenattua monia eri lajeja; joukkuevoimistelua, sirkusta, erilaisia ryhmäliikuntalajeja, tanssia, tankotanssia ja perinteistä treenausta lenkkipolulla ja kuntosalilla. Tämän hetkiseen elämänrytmiini käy parhaiten salilla treenaaminen, sillä päivärytmi vaihtelee laidasta laitaan. En halua muutenkin kiireiseen arkeen liikaa sitouttavia aikatauluja. Omalle salille ei ole matkaa kävellen kuin viisi minuuttia, joten treenaamista ei voisi helpommaksi tehdä. ;)Syksystä asti ruokavalioni on pysynyt melko saman tyyppisenä. Olen syönyt säännöllisesti 5-6 kertaa päivässä. Aamuisin kaurapuuroa ja kananmunaa, välissä proteiinijuoma, lounaaksi paljon kasviksia, riisiä ja lihaa, välipalaksi rahka, illallinen samantyyppinen kuin lounas ja iltapalaksi esim. kananmunaa ja raejuustoa. Haluaisin lisätää ruokavaliooni monipuolisuutta esimerkiksi kokeilemalla uusia terveellisiä reseptejä ja lisäämällä ruokailuun enemmän uusia ruoka-aineita. Joskus jauhelihan tai kanan mutustaminen käy kieltämättä vähän tylsäksi. Myös erilaiset kasvisruoat kiinnostavat. Haluan myös ehdottomasti lisätä ruokavaliooni kalaa. Ihanne olisi 3-4 kertaa viikossa. Viikonloput ja lomat ovat haasteellisinta aikaa ruokailuille. Arkena terveellisen ruoan syöminen säännöllisesti ei ole hankalaa, mutta viikonlopun herkuttelut sotkevat helposti tasapainon. Haen tähän myös jotain hyvää ratkaisua. Ajanhanllinta nitoo asiat lopuksi yhteen. Kuinka pystyn elämään mahdollisimman tasapainoista ja terveellistä elämää arjen kiireiden keskellä. Kuinka pystyn nukkumaan pitkiä hyviä yöunia, treenaamaan 3-5 kertaa viikossa, syömään koko ajan ihanteellisesti ja pyörittämään arkea samanaikaisesti. Tässä omia haasteita elämässä tällä hetkellä. Uskon että saan tämän valmennuksen kautta hyviä eväitä tulevaisuuteen ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Share:

4 kommenttia

Iina M. kirjoitti...

Kuulostaapa hyvältä! Toivottavasti valmennus toimii ja olet tyytyväinen lopputulokseen. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Heippa Iina! :) Uskon todella, että valmennus toimii..lopputulos on vain kiinni omista teoista ja valinnoista.

heidi kirjoitti...

Oon kuullu tuosta kans paljon ja just kaveri osti itselleen tuon valmennuksen. Kokoajan enemmän alan tuota harkitsemaan :)

elamanikuvina.blogspot.fi

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Vaikuttaa ainakin näin vajaan parin viikon kokeilun jälkeen tosi hyvältä valmennukselta. Olen innoissani mukana :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig