sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Winter outfit ideas

Onko jollain muullakin kenties inspiraatio hukassa pukeutumisen suhteen super kylmien säiden vuoksi? Niinkuin aiemmin jo mainitsinkin kaapista on lähtenyt päälle ne kaikkein lämpöisimmät vaatekappaleet viime päivinä enkä ole edes jaksanut miettiä onko kokonaisuus fiksun näköinen. Hyvä kun koko ihminen on erottunut sieltä vaatekasan keskeltä.

Lähdin aamulla hakemaan inspiraatiota ja ideoita talvipukeutumiseen Pinterestin kautta kahvikupin äärellä. Sain hurjasti hyviä ideoita ja ahaa-elämyksiä katselemalla toistaan upeampia talvilookkeja. Tyylitaiturit kuten Blair Eadie, Kendall Jenner, Kenza Zouiten, Janni Deler ja Chiara Ferragni taitavat pukeutumisen oli kyseessä sitten kesähelteet tai talvenpakkaset.

Ihastuin erityisesti värikkäisiin villakangastakkeihin sekä tekoturkiksiin, jotka ovat nyt todella pinnalla tämän talven pukeutumisessa. Kerrospukeutuminen on kylmillä ilmoilla se avainsana. Hauskoilla pipoilla ja hatuilla saa lämpöisyyden lisäksi asuun ilmettä. Pakkohan tuolla on tällä hetkellä pitää pipo tiukasti päässä ja tumput kädessä, jotta tarkenee. Paksu villapoolo lämmittää ihanasti ja suojaa kaulaa viimalta. Olen lisäksi kietoutunut suureen kaulaliinaan, jota voi hätätapauksessa käyttää myös pään suojana jos pipo on unohtunut kotiin aamukiireessä. Ehkä nyt pitäisi vain käyttää hetki aikaa oman kaapin zoomaukseen ja etsiä sieltä persoonalliset ja värikkäät talvikamppeet käyttöön.

Mikä sinua inspiroi juuri nyt talven pukeutumisessa?

Kuvat: Pinterest

Share:

2 kommenttia

heidi kirjoitti...

Tosi kivoja ideoita, moni meni listalle :)

elamanikuvina.blogspot.fi

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Hei...kiva kun oli mieluisia! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig