tiistai 16. helmikuuta 2016

Hello squirrel

Helou! Täällä viikko on alkanut mukavasti tavallisten rutiineiden parissa. Tosin poikaystävä sairastui johonkin tällä hetkellä pyörivistä viruksista (influenssa?) ja nyt pidän sormia ristissä, että pysyisin itse terveenä. Hain sairaalle eilen kaupasta kasan herkkuja ja siinähän sitä sortui sitten itsekkin herkuttelemaan. Olen juuri hiljattain päässyt terveenkirjoihin pahasta flunssasta, joten todella toivon pysyväni terveenä. Viime viikolla tuli treenattua uuden treeniohjelman mukaan ja suunnitelmissa on vetää myös tämä viikko täysiä salilla. Patteritreeni on kyllä tehonnut hyvin. Lihakset huutavat vieläkin hoosiannaa, vaikka lihastreeneistä on jo useampi päivä. Onpahan liikkeet menneet perille. ;D

Olen kaivannut tämän hetkiseen talvipukeutumiseen jo pitkään jotain uutta kipinää. Jotenkin kiireen arjen keskellä inspiraatio pukeutumiseen on ollut pitkään hukassa ja päälle on eksynyt ehkä ne kaapin tylsimmät vaatteet. Piristin itseäni ja tyyliäni viime viikolla, kun hankin Mangosta ihanan tekoturkiksen. Kuvia uudesta takista on tulossa lähiaikoina, joten pysy kuulolla!

Kuvissa fiiliksiä aamulenkiltä Fuerteventuralla. Kivien koloissa majailevat oravat olivat niin suloisia, että minun oli napattava aamupalalta mukaan jotain syötävää näille karvapalloille. Loppupeleissä selvisikin, että keksit eivät kelvanneet näille söpöleille, vaan pähkinää sen olisi pitänyt olla.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig