tiistai 23. helmikuuta 2016

Kevättä huuliin

Huulipuniin hurahtaneena olin enemmän kuin iloinen, kun sain L´oréalilta kaksi paletillista ihania huulipunasävyjä kokeiluun. Toisessa paletissa komeilee punainen väriloisto - Rouge. Toinen taas vetää minua puoleensa ihanilla Nuden-sävyillä.

Kummastakin paletista köytyy kuusi upeaa väriä. Osa sävyistä on mattaisia ja osassa on myös mukana kiiltoa. Sävyjä voi myös sekoitella keskenään ja loihtia itselleen uniikin värin huulille. Huulimeikeissä on näkynyt tällä hetkellä paljon kolmiulotteisuutta. Rajaa huulet hieman tummemmalla rajauskynällä. Levitä sen jälkeen reunoille syvempää sävyä ja huulten keskiosaan vaaleampaa. Hyvä häivytys päälle ja avot - kolmiulotteinen huulimeikki on valmis.Luonnollisemmat nude-huulet toimivat arjessa loistavasti. Yhdistän luonnollisempaan huulimeikkiin aina tummat silmät. Tykkään että meikissä saa olla näyttävyyttä.


Täysin punaisia huulia olen viime aikoina pitänyt hyvin vähän. Yleensä sävymaailma on kallistunut enemmän pinkkiin tai luumuun. Rohkeat punaiset huulet piristävät kummasti vähän tylsempääkin arkipäivää.


En osaa päättää kumpi näistä sävymaailmoista on enemmän mieleeni. Valitsen siis molemmat. ;)


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig