torstai 18. helmikuuta 2016

Nioxin uutuus

Nioxin-sarja on saanut uuden tuotteen kattavaan valikoimaansa. Nioxin Night Density Rescue-hiustenhoitotuote on kehitetty estämään hiustenlähtöä. Hoitoaine levitetään hiuspohjaan mukana tulevan pipetin avulla yötä vasten. En ole ottanut itse vielä tuotetta kokeiluun, mutta testiin tämä tulee ehdottomasti. Nioxinin tuotteet ovat ennaltaan hyvinkin tuttuja. Shampoot ja hoitoaineet jättävät hiukset todella paksun tuntuisiksi ja muutkin tuotteet ovat tehokkaita. Pidennyksille sarjan shampoot ovat hieman liian peseviä ja siksi en niitä tällä hetkellä voi käyttää.

Mutta mikä idea tällä uudella tuotteella oikein on? Mistä hiustenlähtö voi johtua?

Hiustenlähtöön voi olla useita syitä. Huonot elämäntavat, ruokavalio, lääkkeet, ikä, hormomit, stressi ym. vaikuttavat jokaisen kuntoon ja näin myös hiusten vointiin. Myös ympäristön vapaat radikaalit voivat laukaista hiustenlähdön. Tästä on tehty tutkimuksia. Tutkimuksissa on myös havaittu, että hiustenlähdöstä kärsivillä ihmisillä on nähtävissä enemmän hapettumista hiuspohjassa. Nihgt Density Rescue lisää hiusten tuuheutta vähentämällä hiuspohjan hapettumisesta johtuvaa hiustenlähtöä. Vapaiden radikaalien reaktioilla on ei-toivottuja sivuvaikutuksia, jotka näkyvät ryppyinä, pigmenttiläiskinä ja hiustenlähtönä.

Tuote sisältää antioksidantteja esim. E-vitamiinia, inkivääriuutetta, kofeiinia ja biotiinia. Antioksidantit tehostavat kehoa taistelemaan hapettumisen aiheuttamia vahinkoja vastaan.

Kevyt neste imeytyy tehokkaasti hiuspohjaan ja on todella näppärä levittää. Tuoksu on mieto juuri sen takia, että tuotetta käytetään nimenomaan öisin. Pitää opetella uusi rutiini iltaisin levittämällä hoitoainetta hiuspohjaan. Infoan myöhemmin miten tuote on omalla kohdalla toiminut. :)


P.s Uutuus tulee myyntiin maaliskuun alussa ja hinta 52,50€/70ml.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig