sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Parhaat talvikengät

Helou! Tämä viikko on ollut aika poikkeuksellinen normaaliin arkirytmiin verrattuna. Olemme olleet poikaystäväni kanssa molemmat kipeinä. Toinen on maannut koko viikon sairaana kotona flunssassa, mutta itse olen pystynyt kuitenkin käymään töissä normaalisti. Illat ovat menneet kotona lepäillessä sohvalla telkkarin ääressä. Sipsejä on syöty varmaan vuoden edestä enkä ole tosiaan salille kyennyt koko viikkoon. Kyllä, nyt on tosi freeshi olotila. Toivottavasti flunssa olisi kohta ohi ja voisin taas palata normaaliin arkeen, johon ei kuulu pelkkä sohvalla makaaminen ja sipsien puputtaminen. :D

Kaipaan jo kovasti kevättä, mutta siitä ei nyt tällä hetkellä kannata valtavasti unelmoida. Viikonlopun aikana tullut lumimäärä viittaa vahvasti siihen, että talvi jatkuu vielä pitkään. Näillä keleillä yksi tärkeä asia on tietysti pukeutuminen. Panostin alkuvuodesta uusiin talvikenkiin. Tilasin netistä jo klassikoksi muodostuneet Timberlandin buutsit. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen uusiin talvikenkiini. Pakkassäillä buutsit lämmittivät jalkoja ja vastaavasti näillä kosteimmilla keleillä Timberlandit ovat hylkineet hyvin vettä. Pohjakin pitää erinomaisesti jäätiköllä. Vetisimmillä keleillä olen kuitenkin sujauttanut jalkaan vanhat nahkasaappaat - ihan vain säästelläkseni uudehkoja kenkiä. Onko siellä muita Timberland faneja? Tätä mallia on näkynyt kyllä todella paljon katukuvassa tähän aikaan vuodesta.


Meillä seisoo kotona eteisessä nyt kahdet Timberlandit, sillä poikaystävä hankki kyseiset kengät jo pari vuotta takaperin. Olin kuulemma silloin sanonut, että en hankkisi itselleni koskaan näitä kenkiä. En itse kyllä muista sanojani, mutta mielipide on ilmeisesti muuttunut parissa vuodessa. Ehkä ikä on tuonut pukeutumiseen lisää mukavuudenhalua ja käytännöllisyyttä. Tai sitten nämä ovat nyt vain niin magean näköiset buutsit tällä hetkellä.

Iästä puheenollen - synttärini lähestyvät kovaa vauhtia. Maaliskuun puolella ollaan taas vuosi lähempänä 30-vuotispäivää. Jaiks. Ikä on toki vain numeroita, mutta en välttämättä haluaisi mennä niin nopeasti iässä eteenpäin. Tämän hetkinen numero tuntuu ihan hyvältä.

Follow me: Facebook,
Instagram & Snapchat: beautyboxbys
Bloglovin´


Sis. mainoslinkkejä. Toteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

1 kommentti

Viivi kirjoitti...

Oi vitsit oon pitkään jo haaveillut Timberlandeista, sillä ne vaikuttaa niin ihanilta!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig