sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Birthday Weekend

Sunnuntai-ilta on mennyt kotona rennoissa merkeissä. Olo on ollut itseasiassa aika saamaton, mutta suokoon se fiilis näin sunnuntaina. Otettiin iltapäivästä pienet päikkärit ja tein äsken iltapalaksi proteiinipannaria. Oli muuten tosi hyvää ja itselleni parempi vaihtoehto, kuin proteiiniletut, sillä olen surkea lettujen paistaja. Pitkä viikonloppu on tosiaan tuntunut ihanan pitkältä. Suorastaan pieneltä irtiotolta arjesta. Juhlimme eilen syntymäpäiviäni keskustassa. Illastimme alkuillasta Farangissa Aasialaisen ruoan lumoissa. Ei mikään ihme, että Farang on niin suosittu paikka. Ruoka oli todella taivaallista. Myöhemmin illalla pistäydyimme mm. Brondassa ja Liberty or Death:issä, joka on tällä hetkellä yksi suosikki drinkkibaareista Helsingissä. Paikka on melko pieni ja kodikas, taustalla soi vanha jenkki rap ja drinkit ovat loistavia. Suosittelen!


Otimme huoneen Omena Hotellista Yrjönkadulta. Sain lahjakortin hotelliin ja ajattelin, että nyt olisi hyvä kohta hyödyntää yöpyminen keskustassa. Omena Hotelli on hyvä paikka juuri yhden yön yöpymiselle. Ketjun hotellit ovat yleensä hyvällä ja keskeisellä paikalla kaupungista riippumatta. Suunniteltiin juuri, että joku kerta voisi mennä pyörähtämään vaikka Turussa ja yöpyä Ompussa.

Aamulla tallustelimme kiven heiton päähän Kiilaan nauttimaan brunssia. Kiilassa on tullut syötyä monet kerrat, mutta paikan brunssi oli jäänyt kokeilematta. Valikoima oli tosissaan monipuolinen ja herkkuja riitti kaikkien makuun.


Parin päivän irtiotto arjesta teki kyllä todella hyvää. Näitä pieniä irtiottoja pitäisi harrastaa vähän useammin. ;) Olo on happy onnistuneen viikonlopun jäljiltä. Ainut ongelma tällä hetkellä on kipeytynyt polvi, jonka veikkaan tulleen viime aikojen treeneistä. Juoksemista juoksumatolla ja kyykkyjä kyykkyjen perään. Toivottavasti ongelma ei polven kanssa pahenisi.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig