maanantai 28. maaliskuuta 2016

Chroma Elixir - väriloistoa ja keratiinisuojaa hiuksille

Wellan Sp-sarjan tuotteet ovat kuuluneet jo pitkään omiin suosikkeihini. Sarjan ehdoton lemppari itselleni on Sp Luxe Oil-hoitoöljy. Tällä hetkellä markkinoille tulee koko ajan uusia hiusöljyjä, eikä öljy-buumi näytä loppuvan. Luxe Oil Reconstructive Elixir saa huhtikuussa rinnalleen uuden öljyn, kun Sp Luxe oil-tuotesarja täydentyy uudella hiusöljyllä - Chroma Elixir:llä.

Chroma Elixir-hiusöljy on kehitetty erityisesti värjätyille hiuksille. Öljystä löytyy tehokas värinsuoja ja se toimii loistavana tuotteena kesäaikaan, jolloin aurinko rasittaa värjättyjä hiuksia ja väri haalistuu nopeasti. Lisäksi öljy kosteuttaa ja parantaa hiusten keratiinirakennetta. Tuoksumaailmaltaan Chroma Elixir on sitruksen ja kukkasten sekoitus. Uutta öljyä voi käyttää vanhan öljyn tapaan lisäämällä föönauksen pohjalle tuotetta pituuksiin ja latvoihin ja lisäksi tarpeen mukaan kuiviin hiuksiin tuomaan kiiltoa ja sileyttä.

Verratessani näitä kahta öljyä keskenään olen huomannut muutamia eroja. Tuoksumaailmat ovat hyvin erilaiset. Luxe Oil Reconstructive Elixir on makea vaniljan tuoksuinen ja Chroma Elixir puolestaan miedompi kukkaistuoksu. Lisäksi uusi öljy on koostumukseltaan hieman kevyempää, joten se käy paremmin myös hennoille tai lyhyillekkin hiuksille.


Kevään saapuessa olen alkanut haaveilemaan uudesta hiusväristä. Nyt haluan ehdottomasti hypätä astetta vaaleampaan väriin. Viikon päästä olisi tarkoitus vaalentaa kuontaloa ihan kunnolla. Odotan uutta väriä todella innolla. Onhan tätä mietitty jo pidemmän aikaa ja nyt tuli vain sellainen olo, että olen valmis muutokseen. Vaalennushan tarkoittaa tietysti sitä, että hiukset saavat vähän kovempaa iskua, mutta palautuvat varmasti taas nopeasti öljyjen ja naamioiden käytön ansiosta takaisin elävien kirjoihin.

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig