perjantai 25. maaliskuuta 2016

Happy easter!

Ihanaa pääsiäisen alkua kaikille! Vietän pääsiäistä tänä vuonna osittain töissä, mutta toki ehdin viettämään myös rentoja vapaapäiviä pyhien aikaan. Suunnitelmissa on lähteä lauantaina mökkeilemään, joten luvassa on pitkästä aikaa ihan rauhallinen viikonloppu. Sitä on kieltämättä kaivattu tähän väliin, sillä menoa ja vauhtia on mahtunut kuluneisiin viikkoihin ruhtinaallisesti. Ehkä tähän hektiseen elämäntahtiin alkaa jo hiljalleen tottumaan, sillä niitä rauhallisia viikkoja ei tunnu tulevan vastaan koskaan. :D Vaikka pääsiäisenä onkin aikomus rentoutua mökin rauhassa, niin toki otan kannettavan matkaan mukaan ja teen muutamat rästihommat pikaisesti pois päiväjärjestyksestä. Olen tapani mukaan taas hieman myöhässä kouluhommien kanssa, mutta ehkäpä ehdin ne näpytellä valmiiksi sunnuntai-iltaan mennessä. Palautus tulee juuri oikeaan aikaan siis. ;)

Tällä viikolla aurinko on pitänyt energiatasot korkealla. Kevättä on jo selkeästi ilmassa! Odotan jo innolla ilmojen lämpenemistä - toki sitä saa vielä hetken odotella.

Löysin koneelta vielä kasapäin kuvia tammikuun matkalta Fuerteventuralta. Pidetään peukut pystyssä, että pääsiäisestä tulisi mahdollisimman lämmin ja aurinkoinen, niinkuin fiilis näissä kuvissakin.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig