sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäisterveiset maalta

Suuntasimme eilen illalla pääsiäisen viettoon mökille. Tosi piristävää olla taas pitkästä aikaa mökkimaisemissa. Viimeinen vierailu on ollut jouluna. Pääsiäinen, joulu ja juhannus ovatkin ne perinteiset ajat, kun mökillä tulee aina yleensä vietettyä aikaa. Nuorempana maalla ehti olla kesällä pitkiäkin aikoja putkeen. Nykyään täällä tulee vierailtua liian harvoin, mutta toki yritän käydä aina silloin, kuin vain suinkin on mahdollista. Täällä on vain niin mielettömän rauhoittava ja mukava viettää aikaa. Luonto on lähellä ja ympärillä on tilaa hengittää.

Aloitin aamun tänään pitkällä juoksulenkillä aamiaisen jälkeen. Aurinko on paistanut koko päivän upeasti ja lämpömittari on noussut mukavasti ylöspäin. Sunnuntai on mennyt muuten ihan rennoissa merkeissä. Söimme perheen kesken lounasta, on ulkoiltu useaan otteeseen ja nukuttu päikkäreitä. Nyt iltaa kohden hikipisarat alkavat nousta otsalle, kun koulutehtävän deadline on joidenkin tuntien päässä. Niinkuin olen aiemminkin kertonut, niin teen hommat parhaiten selkä seinää vasten paineen alla. Näin se vain on. Kohta siis näpyttelemään tehtävä valmiiksi. ;)

Minulta aina aika-ajoin kysellään, että kuka ottaa kuvat blogiini. Kameran takana on lähes aina mieheni. Kiitos tuhannesti hänelle monista kuvaussessioista, joita ollaan aika monet tässä vuosien aikana koettu. Myönnän, että saatan olla välillä aika vaativa, mutta hyvin on homma saatu hoidettua kotiin. Terkkuja vain sinne kotiin. <3 Tänään kameran taakse hyppäsi kuitenkin isäni, sillä mies joutui jäämään kaupunkiin töiden vuoksi. Mökin laiturilla oli kivan keväiset maisemat taustalla ja mikä valo. Kevät on täällä!


Takki -Zara
Lippis & housut - Adidas
Kengät -Timberland


Share:

3 kommenttia

Sanna kirjoitti...

Osaispa munki isä ottaa noin hyviä asukuvia, oon kade :D

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Hahaa :D Kuvat kyllä kieltämättä onnistuivat ihan hyvin. :)

Unknown kirjoitti...

Beautiful look!
Jill
http://jilldap.blogspot.ca

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig