perjantai 18. maaliskuuta 2016

Stockholm & Sebastian weekend

Kulunut viikko on pitänyt minut visusti pois koneen ääreltä. Olen ollut viimeiset pari päivää hiuskuvauksissa Otavamedialla ja mehut ovat olleet aika kiitettävästi imetty pois päivän jälkeen. Meillä on ollut kyllä ihan super hauska kuvausryhmä kaikkia malleja myöten, joten naurua ei ole viime päiviltä puuttunut. :D Otin nyt itseäni kuitenkin perjantai-illan kunniaksi niskasta kiinni istahtaakseni hetkeksi tietsikalle ja kertoakseni viime viikonlopun Tukholman reissusta.

Lähdimme perjantaina aamupäivällä lentämään kohti Tukholmaa. Olen aiemmin käynyt Tukholmassa ainoastaan laivalla ja tuolloin kaupunkia ei ole tullut tsekattua sen ihmeemmin muutaman tunnin aikana. Nyt oli ihana päästä pitkäksi viikonlopuksi kaupunkiin. Pieni miniloma tähän alkukevääsen. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja kevät oli muutenkin paljon pidemmällä kuin täällä Suomen kamaralla. Viikonlopun teemana oli Sebastian Transcendence weekend eli ohjelmassa oli osaksi myös inspiroivia työjuttuja.

Aloitimme viikonlopun milläs muulla kuin shoppailulla. Heitimme aluksi hotellille matkatavarat ja lähdimme käppäilemään kaupungille. Käväisimme samalla syömässä T.G.I Fridayssa, joka sijaitsee aivan NK:n tavaratalon läheisyydessä. Myöhemmin illan ohjelmassa oli Sebastian Kick off-bileet yökerho Slakthuset:ssa. Koko viikonlopun pukukoodi oli mustaa päästä varpaisiin, joten kannoin matkaan mukaan matkalaukullisen mustia vaatteita - ja niitähän muuten minulta löytyy! Illan asukin koostui siis mustasta tällä kertaa rennommasta asusta. Mustat ylipolvensaappaat olivat näihin juhliin nappivalinta. Kävimme vielä pippaloiden jälkeen pyörähtämässä hotellin lähellä drinksuilla Riche:ssa. Ilta venähti kieltämättä vähän pitkäksi, mutta meillä oli todella hauskaa ja se on pääasia.

Lauantaina käväisimme luennolla, mutta muuten otimme ihan rennosti. Lauantai-illan ohjelmaan kuului illallinen tunnelmallisessa Operakällaren:issa. Oli vain ihana istua kerrankin rauhassa pöydän ääressä, nauttia mukavasta seurasta ja loistavasta ruoasta. Ilta jatkui vielä upeassa Hotel Berns:sin yökerhossa hiusnäytöksen kera.


Upea Tukholma, huippu porukka & ihmiset, kevät, musiikki, ravintolat, ruoka, hotelli & meri, inspiraatio, muoti, hiukset...wow. Ihan huippu viikonloppu takana. Kiitos<3


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig