lauantai 5. maaliskuuta 2016

Unelma Itsestä-arvonta

Heräsin tänä aamuna virkeänä jo kasin aikoihin, vaikka olisin saanut nukkua kerrankin pitkään. Eilen kömmin tosin nukkumaan aikaisin - puoli kymmeneltä. Kiireinen viikko takana ja siihen päälle vielä aerobinen treeni salilla, niin johan uni tuli vikkelään. Nyt on tosi kiva olo, kun on hyvät yöunet takana ja kokonainen viikonloppu edessä vapaista nauttien. :)  Mietin hetken minkä aiheen ottaisin tänään blogissa esille. Sain mahdollisuuden järjestää pientä arvontaa lukijoiden kesken, joten laitetaan arvonta käyntiin näin lauantain kunniaksi.

Unelma Itsestä-valmennusta* tukee vahvasti työkirja. Vaikka itse ei olisikaan mukana valmennuksessa, niin myös pelkän työkirjan avulla voi päästä eteenpäin tavoitteissa. Kirjasta löytyy kattavasti tehtäviä jokaiselle viikolle ja niistä voi poimia itselleen sopivammat ja omia tavoitteita tukevat. Treenipäiväkirjaan voi suunnitella omat treenit 16:sta viikolle, kirjoittaa ruokapäiväkirjaa, sunnitella pohja toimivalle arkisyömiselle jne. Työkirjan avulla voit itse valmentaa itseäsi. Eikö kuulosta aika loistavalta? Valmennuksessa on kyse kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jota tukee fyysinen sekä henkinen hyvinvointi. Työkirjan avulla pääsee tehokkaasti kiinni hyviin treenirutiineihin, terveelliseen syömiseen sekä henkiseen hyvinvointiin, jossa kunnioitetaan itseään ja annetaan hyvän olon vallata ajatukset.

Olen ollut tällä viikolla tosi iloinen, sillä olen onnistunut pitämään treenini suunnitellussa aikataulussa ja niihin on alkanut muutenkin tulla hyvä rutiini. Tämän viikon treenipäiväkirja:

Maanantai: lepo
Tiistai: lepo
Keskiviikko: patteri treeni, ylävartalo
Torstai: intervallitreeni
Perjantai: aerobinen treeni, 45min juoksua
Lauantai: patteri treeni, alavartalo
Sunnuntai: lepo


Nyt minulla on mahdollisuus arpoa Unelma Itsestä työkirja sekä voimakortit yhdelle onnekkaalle. Osallistu arvontaan kertomalla mistä olet tänään kiitollinen. Jätä kommentin perään myös sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden. Osallistumisaika on 5.3-13.3. Tänään olen kiitollinen vapaasta viikonlopusta ja siitä, että saan juhlia synttäreitäni kivoissa merkeissä. :)

Ihanaa viikonloppua!

*Yhteistyö
Share:

13 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tänään olen kiitollinen lohipastasta! hienokoru@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Tänään olen kiitollinen siitä, että mieheni teki minulle aamupalan ja päivällisen valmiiksi ja minun tarvitsi vain herätä syömään ja palata takaisin nukkumaan. Yövuoro takana ja seuraava edessä. mar.marttinen@gmail.com

Jenne kirjoitti...

Tänään olen kiitollinen siitä, että minulla on maailman ihanin koti :)
mmyheartishere@gmail.com

Tatti kirjoitti...

Olen kiitollinen läheisistäni, että he ovat elämässäni <3

Sanna P kirjoitti...

Olen tänään kiitollinen upeasta elämyksestä teatterissa ystävän seurasta nauttien. kaljukeiju@gmail.com

Suvi7 kirjoitti...

Näen ilman silmälaseja, kiitos laser! :) :) :)
talviuninalle(at)gmail.com

Tatti kirjoitti...

Olen kiitollinen läheisistäni, joita minulla on ympärilläni. tattitv@gmail.com

viiviK kirjoitti...

Olen kiitollinen poikaystäväni tuesta :)

viivi.korpela@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Olen kiitollinen läheisistäni, joita minulla on elämässäni :)
ojala.saija@gmail.com

Hemppe kirjoitti...

Tänään olen kiitollinen poikaystävästäni: vaikka tällä hetkellä tuntuu että kaikki kaatuu päälle eikä mikään mene putkeen, on hän tuossa vierellä mun tukena ja turvana ja halaa kun itkettää. Maailman paras kulta <3 (haha tulipa siirappista, mut näin tänään :D)

henduu_92@hotmail.com

Jasminalexandr kirjoitti...

Tänään olen kiitollinen saadessani tietää työsopimukseni jatkumisesta! :)

iinajasminalexandra@gmail.com

Saana Heikki kirjoitti...

Olen kiitollinen siitä että tänään on vihdoin perjantai ja olen jälleen viikon lähempänä muuttoani Britteihin. Olen kiitollinen myös siitä että sää on ollut kaunis ja traktorimielenosoituksen seuraaminen on piristänyt päivääni :)

Elina kirjoitti...

Olen kiitollinen hyvistä ystävistä,joita minulla on monta!

Elina.Hautala@sedu.fi

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig