tiistai 8. maaliskuuta 2016

Voima smoothie

Viikko on alkanut täydellä vauhdilla sumuisesta säästä huolimatta. Maanantaina oli pitkä, mutta antoisa päivä. Olin ensin töissä ja illalla kävin katsastamassa Wellan Studiolla kevään ja kesän trendejä. Hiuskimalteet, metallinsävyiset meikit, puolikuun muotoiset laukut ja ecaille hiukset - täältä tullaan! :D Kieltämättä viikonlopun riekunnat ovat vaikuttaneet omaan energisyyteen ja olo on ollut vähän "tahmea" näin viikon alusssa.

Tein meille sunnuntaina kotona oikein kunnon voima smoothiet, jotka toivat piristystä harmaaseen päivään. Jos aurinko ei piristä pilvien takaa, niin tästä smoothiesta saa hurjasti vitamiineja ja energiaa päivään. Olen ollut pitkään kyllästynyt smoothieihin. Jossain vaiheessa smoothieita tuli syötyä päivittäin. Nyt innostus tähän terveelliseen herkkuun on palannut ja olen tässä viime aikoina kokeillut erilaisia smoothieita ihan uudella otteella.


Sunnuntaina heitin tehosekoittimeen reilusti mangoa, omenaa, kiiviä, muutamat viinirypäleet sekä super red-jauhetta. Näiden lisäksi sekaan tuli myös hiukan rahkaa tuomaan proteiiniä sekä nesteeksi ihan vain vettä. Super red-jauhe sisältää mm. goji-marjaa, vesimelonia, puolukkaa, acai-marjaa sekä papaijaa. Mango on todella hyvä hedelmä smoothieeseen tuomaan runsaasti makua. Inkivääri on myös kiva lisä jos kaipaa vaihtelua perinteiseen makeaan makumaailmaan.


Tästä voima smoothiesta tuli todella maukas ja kyllä olo piristyi kummasti. ;) Mikä on sinun suosikki smoothie?


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig