sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Hydra zen

Mukavaa sunnuntaita! :) Kulunut viikonloppu on sujunut rennoissa merkeissä. Aloitin viikonlopun vieton perjantaina salilta käsin. Vajaan tunnin mittainen juoksulenkki matolla nollasi aika mukavasti viikon hulinat pois mielestä. Lauantaiaamuna tosin jalkatreenin tekeminen siihen päälle oli aika tuskaista, mutta tänään lihakset ovat saaneet rauhassa palautua treeneistä. Ensi viikolla salilla taas uudet kujeet ja rääkit.

Lauantaina aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja ilma oli mieletön. Käytiin päivällä katsomassa jalkapalloa, kun Hjk avasi kautensa. Katsomossa sai olla kuitenkin kunnolla päällä vielä näin aikaisin keväästä. Otin untuvatakin päälleni ja silti tuli paleltua. Illalla tein ison kasan sushia. Hyvää ruokaa ja muutama lasi kuohuvaa - mitä muuta sitä ihminen kaipaa. Omatekoinen sushi on muodostunut meillä suureksi herkuksi, jota tulee tehtyä aina aika ajoin. Sushi on hyvä vaihtoehto rasvaiselle roskaruoalle ja vieläpä niin älyttömän maukasta.

Tähän aikaan lopputalvesta iho on jostain syystä tuntunut jo pidemmän aikaa melko kuivalta. Varsinkin silmänympärysihon kanssa on ollut ongelmia. Kevyt kuorinta kasvoille ja siihen päälle kosteuttavanaamio on auttanut jonkin verran kuivuuteen. Myös paksumpi voide yöksi on ollut ehdoton jo läpi talven. Olen ollut nyt todella tarkka säännöllisen kosteutuksen kanssa. Vaihdoin silmänympärysgeelin hoitavampaan voiteeseen. Lancômen Hydra Zen-silmänympärysvoide on ollut itselleni pelastus. Luomelle alkoi muodostumaan kuivuuden aiheuttamaa ihottumaa, mikä haittasi jo meikkaamistakin. Toinen silmä oli aika hurjan näköinen muutama viikko takaperin. Luomi näytti kurttuiselta ja jopa hieman turvonneelta. Näky ei ollut kaunista katseltavaa. Iho rauhoittui ja alkoi palautumaan jo muutaman päivän Hydra Zen:in käytön jälkeen. Voide hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti, mutta koostumus ei ole kuitenkaan liian paksua.Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig