sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Glada vappen

Vappupäivä on kulunut keväisestä säästä nauttien lähinnä kotioloissa. Laitoin parvekkeen kesäkuntoon ihanan sään innoittamana. Tänään olemme ihan vain rentoutuneet ja nauttineet vapaapäivästä herkkujen kera. Ei treenejä eikä mitään muutakaan arkeen liittyvää. Sää oli jopa niin lämmin ja aurinkoinen, että otin parvekkeella aurinkoa ensimmäistä kertaa tänä vuonna Suomen kamaralla. Sieltä se kesä tulee kovaa vauhtia. Aika huippua!

Vappujuhlinnat painottuivat omalta osalta vappuaatolle. Illastimme Lönnrotinkadulla sijaitsevassa ravintola Koto:ssa. Rentoa tunnelmaa ja maukasta Japanilaista ruokaa. Siitä oli meidän vappu tehty. Illallisen jälkeen käppäilimme hetken keskustassa, mutta valkolakkien seassa meininki oli sen verran vauhdikasta, että päätimme lähteä ajoissa kotiin päin jatkamaan iltaa. Jos keskustaan haluaa mennä juhlistamaan vappua, niin valitsisin itse ehdottomasti ajankohdaksi vappupäivän. Tänä vappuna sää helli onneksi vapunjuhlijoita Kaivarissa. Onko teillä jotain erityisiä vappuperinteitä?

Rentoilun välissä tuli tänään kuitenkin napsittua muutamat asukuvat menneen viikon yhdestä lemppari tyylistä. Musta pidempi bleiseri yhdistettynä rentoihin farkkuihin sekä valkoiseen t-paitaan toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan mielettömän kivasti yhdessä. Musta perus bleiseri ei petä koskaan ja siksi se onkin helppo yhdistää rentoonkin kokonaisuuteen tuomaan hieman ryhtiä.


Bleiseri -Zara
T-paita -Balmain X H&M
Farkut -GT
Kengät -DinskoShare:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig