tiistai 24. toukokuuta 2016

Mustat sandaalit

Kulunut päivä ei ole tuntunut käynnistyvän kunnolla missään vaiheessa - tai siis en ole itse käynnistynyt kunnolla tähän päivään. Aamulla kellon soidessa tuli torkutettua muutamaan otteeseen ja unihiekka tuntui olevan silmissä pitkälle iltapäivään asti. Kauniin päivän kunniaksi söin lounasta ulkona auringon paisteessa. Ruokiksella ulkona syöminen pitää ottaa ehdottomasti tavaksi tänä kesänä. Puolen tunnin istuskelu lämmöstä nauttien toi kivasti puhtia loppupäivään. Illalla kävimme vetämässä salilla viikon ekat treenit ja nyt olo on kyllä kaikkensa antanut. Ensi yönä pitää nukkua kunnon unet - se tekee varmasti hyvää tähän väliin. Huomenna vietän rentoa vapaapäivää, mutta muutamia juttuja on suunniteltuna aamulle ja iltapäivään. Päivittelen suhteellisen ahkeraan Snapchattia ja minut löytää sieltä nimimerkillä beautyboxbys.

Avasin kesän sandaalikauden jo ensimmäisten lämpöisten ilmojen tullessa tänne eli useampi viikko takaperin. Oi se tunne, kun pääsee käppäilemään varpaat paljaana pitkän talven jälkeen. :) Kesäkäyttöön tarvitsee ehdottomasti muutamat hyvännäköiset ja tuntuiset sandaalit jalkaan, jota on helppo yhdistellä eri asujen kanssa keskenään.

Tällä hetkellä kaapista löytyy muutamat mustat sandaalit ja uutena tulokkaana beiget koristeellisemmat sandaalit. Kuvissa uudet mustat sandaalit, joiden kauniit kultaiset yksityiskohdat hurmasivat minut täysin. Lennokkaana ajatuksena oli jossain vaiheessa hankkia ruskeansävyiset sandaalit, mutta niitä sovittaessa väri ei jostain syystä istunut eikä napannut itselleni yhtään. Ruskeat kengät saivat väistyä tällä kertaa mustien sandaalien tieltä. Mitä pidät näistä nahkaisista sandaaleista?Yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig