perjantai 27. toukokuuta 2016

Red dress

Kaunista huomenta hieman pilvisestä säästä huolimatta. Toivottavasti pilvet ja sateet väistyvät viikonloppua kohden ja saataisiin taas nauttia kesän kauniista päivistä myös viikonvaihteessa. Heräilin reilu puoli tuntia sitten ja nyt nautin rauhassa aamiaista ja toista kuppia kahvia. Omassa työssäni on itselleni todella plussaa, kun ei tarvitse herätä kukonlaulun aikaan aamulla. En ole todellakaan mikään aamuvirkku. Parasta on, kun saa heräillä rauhassa ja viettää aamuisin kiireettömän hetken kahvia nautiskellen.

Nykyään kirjoitan blogia pääosin iltaisin - ehkä liiankin myöhään. Tavaksi voisikin ottaa tekstin kirjoittamisen aamuisin, kun ajatus vielä laukkaa eikä pää lyö aivan tyhjää. Kuvien muokkaaminen ja tekniset hommat toki voi tehdä vaikka puoliunessa yöaikaan, mutta kirjoituspuuhat eivät väsyneenä onnistu. Eilinen ilta venyi hieman normaalia pidemmäksi, sillä olimme mieheni kanssa kannattamassa Hjk:ta voittoon Stadin Derbyssä, jossa vastassa oli Hifk. Sonera Stadion on tupaten täynnä porukkaa ja kieltämättä tunnelma oli energinen molemmissa päädyissä. Hjk vei voiton - tottakai. ;)

Vaikka kannatinkin eilisessä matsissa sinistä puolta, niin silti postauksen kuvat ovat hyvin punavoittoisia. Mangon punainen mekko taitaa olla ensimmäinen punaisenvärinen mekko itselläni. Olen hieman vierastanut punaista väriä - ennemmin olen valinnut pinkkiä. Punainen mekko höystettynä mustilla asusteilla toimii kuitenkin mielestäni todella kivasti. Kuvissa vilahtaa myös Mustat sandaalit-postauksen kengät. Sandaalit ovat sen verran näyttävät, että ne toimivat hyvin myös kesänjuhlissakin. Miltä kokonaisuus näyttää?


Mekko -Mango
Laukku -Chanel
Aurinkolasit -GT
Sandaalit -Zara

 
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig