sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Sunday & New Essie

Heippa ja mukavaa myöhäistä sunnuntai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle. Tarkoitus oli touhuta blogin parissa tänään jo päivällä. Ahersin useamman tunnin kouluhommien parissa tietokoneella ja yllätys yllätys - tehtävien teko venähti monen tunnin maratoniksi. Nyt kuitenkin päivän duunit takana ja aikaa postailuun.

Aloitin sunnuntain reilun tunnin mittaisella juoksulenkillä. Ilma oli ihanan freesi sateen jälkeen - ei kuitenkaan viileä vaan pehmeän lämmin. Luonto oli herännyt henkiin ja lehdet olivat ottaneet oikein kunnon kasvupyrähdyksen viime päivien ja viikkojen aikana. Luonnossa juostessa mieli lepää ja kesästä pääsee nauttimaan ihan eri tavalla, kuin keskellä kaupunkia betonin ympäröimänä. Pitää ottaa ehdottomasti juoksulenkit luonnon keskellä taas omaan päiväjärjestykseen mukaan. Toki salilla juoksumatolla vetää saman treenin, mutta ulkona juostessa fiilis on aivan eri. Muuten päivä on tosiaan pyrähtänyt ohi pikavauhtia juuri koulujuttujen parissa. Onneksi huomenna vielä vapaata - hiukset saavat taas päivitystä näin kesän kynnyksellä. Illalla olisi myös luvassa jalkapalloa Töölössä.

Sain tällä viikolla paketillisen Essien uusia kynsilakkoja kokeiluun. Essien Bridal Collection 2016 on jo saatavilla kaupoista! Kesäisen hempeät kynsilakkasävyt ovat toinen toistaan ihanampia - oli vaikea valita mitä lähtee kokeilemaan ekaksi.


Vihreän sävyinen lakka - passport to happiness erottui joukosta värikkyydellään. Hohtava mintunvihreä on niin syötävän söpön sävyinen lakka! Sopii alkavaan kesään täydellisesti. Tykkään käyttää kynsissä värejä, mutta joskus sitä kaipaa hillitympää sävyä sen neonpinkin tilalle. Tästä kokoelmasta löytyy kauniita sävyjä hillityllä tyylillä.


Kaunista alkavaa viikkoa!

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig