maanantai 20. kesäkuuta 2016

Beach hair

Lomaillessa olen kieltämättä laiskistunut toden teolla meikkaamisen ja hiustenlaiton osalta. Aurinkolasit ovat olleet se "nopein" meikki, jota on viime viikkoina tullut käytettyä. :D Ainakin iho on saanut levätä kunnolla mielen ohella täällä mökillä. Viime postauksessa esittelin omia suosikki kampauksia, jotka sopivat rentoihin kesän menoihin. Näissä kuvissa hiuksissa liehuvat rennot laineet on toteutettu todella yksinkertaisesti ja helposti.

HELPOT LAINEET:

  1. Pese hiukset omille hiuksille sopivilla tuotteilla. Muista hyvä kosteutus varsinkin pitkissä hiuksissa.
  2. Levitä pesun jälkeen hiusten pituuksiin ja latvoihin jätettävää hiusöljyä ja suihki vielä tyveen ja tarvittaessa pituuksiin suolasuihketta.
  3. Föönää hiukset kuiviksi.
  4. Jaa hiukset kahteen osaan otsalta niskaan.
  5. Kiepauta molemmat puolet nutturalle päälaelle ja kiinnitä ponnareita apuna käyttäen. 
  6. Nuku pitkät unet. Avaa hiukset ja laineet ovaat valmiit!Balmainin suolasuihke on ollut viime aikoina kovassa käytössä. Se antaa sopivasti hiuksiin napakkaa pitoa ja rakennetta. Loistava tuote Suomalaiseen hentoon ja liukkaaseen hiuslaatuun. Olen käyttänyt suolasuihketta lähinnä hiusten tyveen antamaan kuohkeutta. Pidennyksiin en suolasuihketta suosittelisi, mutta muuten hentojen hiusten pituuksiin ehdottomasti.

Redkenin all soft-naamiota on tullut käytettyä hoitoaineena loman aikana. Redkenin all soft-linja on todella hoitava ja toimii super hyvin pitkiin käsiteltyihin hiuksiin.

Olen käyttänyt keväästä saakkaa Wellan Sp-sarjan uusinta Chroma oilia. Chroma oil hoitaa, kosteuttaa ja silottaa hiuksia. Lisäksi öljyssä on super hyvä värinsuoja. Öljy on niin riittoisaa, että siitä riittää varmasti koko loppukesäksi.

Bikinit -Nelly, Kimono -Lindex

Mitä pidät näistä rennoista laineista, jotka sopivat kesän rantatyyliin?


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig