lauantai 18. kesäkuuta 2016

Four hairstyles for summer

Kesä on ehdottomasti kampausten kulta-aikaa. Itseäni inspiroi kesäisin kaikki rennot boho-tyyliset kampaukset, jotka on nopea ja helppo toteuttaa.Viihdyn parhaiten rennommassa hiustyylissä, joka ei ole liian tekemällä tehty. Surffi-laineet ovat ehdoton suosikki tyyli, mutta toki on kiva välillä kokeilla eri kampauksia laineiden sijaan. Tässä kesän suosikki kampaukset, jotka käyvät niin arkeen, festareille tai vaikkapa juhannusjuhliin.


BEACH WAVES

Rennot surffi/beach-laineet saa tehtyä helposti muotoiluraudalla tai vaikkapa kieputtamalla hiukset kahdelle nutturalle pään päälle yön ajaksi. Suolasuihke tuo hiuksiin sopivasti rakennetta kiharoiden pohjalle. Tämä tyyli on vuodesta toiseen trendikäs.


DOUBLE BRAIDS

Kaksi ranskanlettiä toimii missä vain ja säässä kuin säässä. Jos olen ollut laiskalla päällä hiustenlaiton suhteen, niin olen saattanut mennä muutamankin päivän ranskanleteillä huolettomasti. Olisiko tässä parhain vaihtoehto mökkiviikonlopulle tai festareille jos kampauksesta ei ehdi huolehtia ja pelkää sateen suoristavan kiharat?


HALF UP PONYTAIL

Puolipään ponnari on loistava vaihtoehto jos kampaukselle haluaa ryhtiä, mutta hiukset saavat olla kuitenkin rennon tyyliset. Tee ensin ponnari ja taivuttele pituuksiin vasta sen jälkeen rentoa kiharaa puikon avulla.


DOUBLE BUNS

Tätä hiustyyliä olen jo muutaman kerran ehtinyt kokeilemaan kuluneen kesän aikana. Kaksi nutturaa pään päällä keikkui monella staralla myös viime kevään Coachella festivaaleilla. Kampauksesta saa loihdittua vielä säihkyvämmän ripottelemalla glitteriä tyveen.


Mikä on sinun suosikki näistä kesän hiustyyleistä?

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig