perjantai 10. kesäkuuta 2016

Nature flowers & cosmetics

Kulunut loman ensimmäinen viikko on mennyt kiireettömyydestä nauttien. Aamuisin on ollut ihana herätä ilman herätyskelloa. Aamiainen on syöty rauhassa kymmenen aikaan ja kelloa ei ole paljoa tullut vilkuiltua. Luonnon läheisyys on tuntunut todella voimaannuttavalta. Vaikka olenkin kaupungista kotoisin ja koko elämäni asunut kaupungissa, niin silti luonto on itselleni henkireikä. Vihreät vehreät lehdet, kukat pensaissa, kimalteleva järvi vieressä ja rauhallinen ilmapiiri maalaismaisemineen tuntuvat todella kotoisalta. Lisäksi alkukesän valoisuus ei voi kuin ihmetyttää.

Mökillä lomailu on vähentänyt myös meikkaamista. En ole nimittäin meikannut kuluneen viikon aikana yhtäkään kertaa. Lippis ja aurinkolasit ovat menneet loistavasti päivämeikistä. :D Kasvot ovat saaneet kivasti pientä päivetystä ja iho on muutenkin tosi hyvässä kunnossa tällä hetkellä. Valitettavasti nukkuminenkaan ei ole vienyt kokonaan tummia silmänalusia pois. Ne tuskin lähtevät kulumallakaan.

Meikkaamisen sijasta olen hoitanut ihoa hellävaraisesti. Illalla auringonoton jälkeen Lumenen After Sun-lotion on kosteuttanut kivasti ihoa. Auringossa löhöilyn jäljeen ihon hyvä kosteutus on a ja o. Rusketuskin pysyy huomattavasti pidempään, kun iho on kunnolla hoidettu. Huulet huutavat kosteutta, kun huulilla ei tule käytettyä muuta meikkiä. Ihan perus vaseliini on kosteuttanut parhaiten. Meiltä löytyy mökiltä myös Zaon-luonnonkosmetiikkaa ja siitä yksi suosikki on hoitava huulipuna.

Tänään tuli illalla saunan jälkeen pengottua kylppärin kaappia ja sieltä löytyi Lumenen Bright Now-kauneuspisarat. Tipat kirkastavat, silottavat ja ehkäisevät juonteita iholla. Näistä pisaroista sai iholle kunnon hoitopommin ennen kosteusvoiteen levitystä.


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig