sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Urbaani juhannus

Juhannus alkaa olemaan taputeltu tämän vuoden osalta - kyllä sitä on jo tosin useampanakin päivänä ehditty juhlia loppu viikon aikana. Keskiviikkona nautimme kunnon juhannus menun pitkän kaavan mukaan mökillä miehen ja meidän molempien vanhempien kanssa. Yleensä olen viettänytkin koko juhannuksen mökin rauhassa, mutta tänä vuonna suuntasimme poikkeuksellisesti kaupunkiin. Juhannusaattona suuntasin alkuillasta ystäväni luokse Töölöön. Nautiskelimme hyvällä ruoalla sekä juomalla ja loppuilta vierähti meren äärellä Kaivopuiston ja Hernesaaren rannan suunnalla.  Kaupunki ei ollut suinkaan tyhjentynyt juhannuksena, vaan porukkaa oli paljon liikenteessä. Vaikka perjantaina Helsingissä aurinko ei juurikaan näyttäytynytkään, niin silti ilma oli todella lämmin ja kesäinen.

Varauduin  viileämpään juhannusaaton iltaan ja siksi päälle lähti maksihame ja bomberi. Kannoin illalla mukanani jopa ohutta villapaitaa, mutta onneksi sitä ei tarvinut pukea päälle. Melkeinpä päinvastoin - sen verran tiivis ja lämmin tunnelma oli Hernesaaren rannassa loppuillasta. :D

Lauantaina aurinko paistoi täydeltä taivaalta, joten jatkoimme juhannuksen juhlintaa meren äärellä samoilla paikoilla, kuin perjantainakin. Kävimme myös pyörähtämässä Löylyssä. Ihana paikka johon tulee varmasti eksyttyä useampaan otteeseen kesän aikana.

Tosi huippu juhannus takana, vaikka tänä vuonna se olikin urbaanissa ympäristössä.


 Hame -Vero Moda
Toppi -Bik Bok
Kengät -Zara
Takki -GT
Sormukset -Balmain & I am


Miten teidän jussit ovat sujuneet?

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig