sunnuntai 28. elokuuta 2016

Beautiful Porvoo

Viimeinen viikko on taputeltu kasaan elokuun osalta ja ensi viikolla kuu vaihtuukin jo syyskuuksi. Kesä on mennyt todella vauhdilla, mutta niinhän sillä yleensä tapana on. Kulunut kesä on ollut kaikin puolin onnistunut. Mökkeilyä, laiskottelua auringon alla, piknikkejä, kesäjuhlia, luonnossa patikointia, pieniä reissuja Suomen suvessa - kaikkea kivaa on tullut touhuiltua. Onneksi vielä syyskuuhunkin mahtuu upeita kesäisiä päiviä, vaikka tosin ilmassa alkaa olemaan kieltämättä hieman syksyn tuoksua.

Perinteinen päiväreissu Porvooseen tuli heitettyä heinäkuun lopulla ja tällöin ilmat olivatkin vielä todella lämpöiset. Porvoo on upea pieni idyllinen kaupunki ja varsinkin kesäaikaan siellä on kiva pyörähtää ihastelemassa kaunista miljöötä.


Porvoon mukulakivikadut eivät ole tarkoitettu missään nimessä korkokengille ja siksi valitsinkin päiväksi jalkaan matalat mukavat sandaalit. Sandaaleita on tullut vieläkin käytettyä - tosin aamut alkavat olemaan hieman kylmiä, mutta päivisin tarkenee vielä hyvin. Onneksi kesävaatteita ei tarvitse hylätä syksyn alkaessa ihan kokonaan kaapin pohjalle, sillä olemme matkustamassa kuukauden päästä Etelä-Ranskaan. Mukavat kengät reissussa ovat ehdottomat ja mietinkin, että juuri nämä sandaadit voisi olla hyvä vaihtoehto ottaa lomalle mukaan.


Nautitaan vielä muutamista elokuun päivistä. Kivaa alkavaa viikkoa! :)

Yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kengät ja varmaan hyvät kävellä. Kiva hellemekko. Kaunis ja simppeli asukokonaisuus, minkä hellehattu ja aurinkolasit kruunaavat.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig