maanantai 22. elokuuta 2016

Biotherm aamu

Käppäilin muutama viikko takaperin pitkin Pohjoisespaa kohti Kauppatoria. Aurinko paistoi  täydeltä taivaalta vaikka kello ei ollut vielä kymmentäkään aamulla. Ihmisiä istuskeli aamukahvilla kadun varrella ja suurin osa vastaantulijoista oli turisteja tai business porukkaa. Espanpuisto oli täydessä kesäkukoistuksessaan ja meri avautui kauniina auringon loistaessa taivaalta. Ai että rakastan käppäillä kesäaikaan keskustassa ja ihastella kesätunnelmaa. Blogi on viettänyt pientä kesätaukoa, mutta tarkoitus olisi palailla taas arkeen ja normaaliin postaustahtiin pikkuhiljaa.

Olin matkalla Kauppatorin kupeessa sijaitsevaan  Allas Sea Pooliin, jonka tiloissa oli Biothermin aamutilaisuus. Pääsin heti aluksi kuuntelemaan pienimuotoista hyvinvointiluentoa, jossa aiheina käsiteltiin mm. ravintoa sekä ihonhoitoa. Hyvinvointi on laaja kokonaisuus. Jos kaikki palikat ovat oikeassa tasapainossa, niin hyvä olo tuntuu ja näkyy. Ravinto, liikunta, uni, stressittömyys ja itsensä hoitaminen on kaikki tärkeitä asioita hyvinvoinnissa.


 Pääsin tutustumaan Biothermin tuotteisiin - niin uutuuksiin kuin vanhoihinkin tuttavuuksiin. Lisäksi meille oli tarjolla loisto aamiainen/brunssi, josta löytyi myös hyvinkin raikkaita ja terveellisiä vaihtoehtoja herkutteluun.Käväisin myös pikaisessa ihoanalyysissä, jossa katsottiin ihon kunto sekä kosteustasapaino. Biothermin kokonaisvaltaiseen ihoanalyysiin pääsee käymään kätevästi Sokoksella tai Stockmannilla. Oma ihoni oli suht hyvässä kunnossa, vaikka tosin kosteutusta tulisi hieman lisätä. Sain muutamia kivoja Biothermin uutuuksia kokeiluun ja kirjoittelen niistä lähiviikkojen aikana.


Share:

2 kommenttia

Nimetön kirjoitti...

Biothermin tuotteet ovat ihania!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Niin ovat! Valikoimaa on kattavasti monen tarpeisiin ☺

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig