tiistai 30. elokuuta 2016

Biotherm Blue Therapy

Syksyn alkaessa eri sarjoilta on tullut valtavasti uutuuksia ja viime aikoina olen saanutkin kivan kasan kokeiluun niin kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita kuin hiustuotteitakin. Olisi kiva jos kaikkia tuotteita ehtisikin ajan kanssa testailemaan ja tutustumaan jokaiseen purnukkaan/meikkiin rauhassa. :D Kokeilussa on ollut vaikka mitä ihanuuksia ja samalla on tullut löydettyä todellisia suosikkeja päivittäiseen käyttöön.

Sain Biothermin aamutilaisuudesta testiin Blue Therapy-linjan voiteen ja seerumin sekä Biosourcen puhdistusöljyn. Tuotteissa on todella houkutteleva ulkonäkö, mutta onneksi myös purkkien sisältö on ollut todella mieleen.


Kosteutta, kosteutta, kosteutta - sitähän iho huutaa enimmäkseen vuodenajasta riippumatta. Kesäisin oma ihoni voi paremmin, mutta silti kosteusvoide on ehdoton meikin alle ja yöksi. Tärkeää olisikin käyttää tuotteita vuodenajan mukaan ja päivittää kylppärin tuotevalikoima aina vuodenaikaan sopivaksi. Ihon tarpeet ovat aivan eri kesäaikaan kuin talvipakkasilla. ;)

Biothermin Cream-in-oil voide kosteuttaa ihoa sopivasti ja sulautuu kasvoille nopeasti heti levityksen jälkeen. Voide ravitsee, siloittaa sekä heleyttää ihoa - sopii hyvin myös ikääntyvälle iholle, mutta voiteessa ei ole mitään ns. ikärajaa eli ei ole liian korjaava nuoremmallekkaan iholle. Sisältää yhdistelmän merisokeria ja hunajan kaltaista öljyemulsiota. Voide on koostumukseltaan geelimäinen eli kevyehkö. Olen tykästynyt Cream-in-oiliin todella ja se toimii itselläni loistavasti meikin pohjalla.

Serum-in-oil on tarkoitettu käytettäväksi iltaisin ja se saa vaikuttaa iholla rauhassa koko yön ajan. Seerumi auttaa ihoa palautumaan yön aikana tehokkaammin päivän rasituksista. Itse en ole aiemmin juurikaan seerumeita käyttänyt, mutta ne ovat todella tehokkaita ravitsemaan ihoa yön aikana. Olen levittänyt seerumin iltaisin meikinpuhdistuksen jälkeen ja lisännyt päälle vielä kosteusvoiteen.


Total Renew-oil pudistaa meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kasvoilta. Tuote levitetään kasvoille ja vaahdotetaan veden kanssa. Toimii myös silmämeikin puhdistamiseen!


Eiköhän näillä ihonhoitotuotteilla voisi toivottaa syksyn tervetulleeksi. Aseet kuivaa ihoa vastaan ovat ainakin käden ulottuvilla. ;)


Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Tehokkaita ja ihanan ylellisiä ovat nämä Biothermin tuotteet. Suosittelen!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig