sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Viikonlopun kuulumiset

Heippa! Viikonloppu alkaa olemaan hiljalleen pulkassa näin sunnuntai-iltana - tosin pidän vielä huomisen vapaata. Maanantaiaamu lähtee kivasti käyntiin kollegan käsissä, nimittäin hiukset kaipaavat tähän väliin syksyä pientä fiksausta. Kiva viikonalku siis luvassa. ;)

Vietimme kulunutta viikonloppua Tampereella. Siitä on ikuisuus, kun olen viimeksi pyörähtänyt Tampereen suunnilla. Viimeksi ollaan käyty Tampereella Särkänniemessä, mutta tästäkin reissusta on varmasti reilu viitisen vuotta aikaa. Junalla pääsee hurauttamaan kaupunkiin sen verran vauhdilla, että miksei Mansessa voisi vierailla hieman useammiankin. Lauantaina oli Suomen Cupin finaali Ratina Stadionilla. Finaali oli oikeastaan hyvä syy lähteä tekemään viikonloppu pyörähdys Tampereelle. Pieni irtiotto arjesta muissa ympyröissä tekee kyllä hyvää. Aina ei tarvitse lähteä ulkomaille asti, kun Suomessakin on paljon kivoja kaupunkeja minireissuja varten.

Yövyimme Omena Hotellissa, joka oli muuten mielettömän hyvällä paikalla! Rautatieasema oli aivan kivenheiton päässä hotellista ja Hämeekadun varrella olikin mieletön määrä kauppoja ja ravintoloita. Illalla kävimme syömässä Naughty brgr:ssä, joka oli kulman takana Aleksanterinkadulla. Sama ravintola löytyy myös Helsingistä Lönkalta, mutta täällä en ole vielä ravintolaa testannut. Kiva paikka ja hyvät burgerit. Ravintola oli tosin lauantaina hyvin täynnä, mutta saimme kuin saimmekin pöydän suht nopeasti hetken odottelun jälkeen. Alensanterinkadulla on myös paljon muitakin rafloja, joten valinnanvaraa löytyy ainakin läheltä. Kävimme tänään puolestaan brunssilla Linkosuon kahvilassa. Brunssi oli herkullinen - suht simppleli, mutta kaikki tarjolla oleva ole maukasta ja minun makuuni valinnanvaraa oli sopivasti. Hinta oli n. 16 euroa/hlö, joten hintakin oli kohtuullinen. Kahvila löytyy Hämeenkadulta.

Tällaista viikonloppua siis täällä. Miten siellä on viikonloppu kulunut? :)

Neule -Zara
Housut -GT
Kengät -Dinsko
Aurinkolasit -Zac Posen


Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis ruska Tampereella. Samoin täällä Päijänteen rannalla. On ollut ihanan aurinkoinen syyskuu.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig