sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Cien - halpiskosmetiikkaa Lidlistä

Olemme pakkailleet täällä kotona viimeiset pari tuntia. Muutama mekko, sandaalit, toppeja - tiistaiaamuna olisi aikainen lento Nizzaan! Huominen mennään vielä töissä, mutta muuten lomailen loppuviikon. Tosi kiva lähteä eri maisemiin ja vieläpä kesäisiin sellaisiin. :)

Kävin viime kuussa tutustumassa Lidlin kosmetiikkatuotteisiin eli Cien kosmetiikkaan. Lidlissä ruokaostoksia tehdessä olen yleensä kiertänyt kaukaa kosmetiikkahyllyn, mutta nyt halusin kuulla lisää heidän tuotteistaan. Aamiaistilaisuudessa Hotelli Lilla Robertsissa oli mukavat puitteet tehdä lähempää tuttavuutta Cien-kosmetiikkaan. Paikalla oli myös Cien-kosmetiikkakampanjan keulahahmona toiminut huippumalli Kirsi Pyrhönen.

Hotellin sviitti oli somistettu kauniisti valkoisilla ruusuilla ja terälehdillä. Pöydillä oli aseteltuna kutsuvasti Lidlin meikkejä yhdistettynä mm. Chanelin asusteisiin ja Voguen muotiraamatun päälle - hei voisiko nämä olla sittenkin ihan ok tuotteita? Kiinnostus heräsi itselläni koko ajan enemmän ja enemmän ja porukka oli selvästi kiinnostuneita tuotteista.

Aamupalan lomassa saimme kuulla lisää brändistä ja itse kampanjasta, joka oli  tehokkasti näkyvillä tv:ssä, lehdissä ja katumainonnassa. Cien-tuoteperheeltä löytyy laaja valikoima kosmetiikkaa niin luomiväreistä huulipuniin, kuin kasvovoiteista kynsilakkoihin.

Mutta kysymys kuuluu - voiko alle neljällä eurolla saada oikeasti hyviä kosmetiikkatuotteita? Itseäni ainakin tuo hyvin alhainen hinta arveluttaa. Maksaako kosmetiikassa oikeasti vain se merkki vai onko tuotteissa käytännössä suuria eroja? Olen itse ehkä liiankin merkkiuskollinen varsinkin hiustuotteissa (kampaajana en voisi koskaan käyttää enää markettitavaraa hiuksiini) sekä voiteissa ja kasvovesissä. Olen kärsinyt aina melko huonosta ihosta ja olen todella tarkka millä sitä hoidan. Olen uskaltautunut kokeilemaan Cien:in huulipunia- ja kiiltoja, kynsilakkoja ja luomivärejä. Voisin sanoa, että olen yllättynyt niiden hyvästä laadusta. Pigmentit ovat ihan hyviä ja tuoksut ja koostumukset miellyttävät. Koralli ja luumu ovat löytäneet meikkipussin uusiksi huulipuna-asukeiksi, sillä ne ovat olleet mieleisiä ja sävyt kolahtavat.

Onko teistä kukaan testannut Cien:in tuotteita?


Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig