sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kampaajan tuolissa

Olen ottanut kuluneen viikonlopun levon ja akkujen lataamisen kannalta. Mies on ollut koko viikonlopun töissä ja tulin itse vanhemmilleni viettämään viikonvaihdetta. Kuulumiset on kivempi vaihtaa rauhassa ja kun viettää yhden yön lapsuuden kodissa, niin olo on kuin uudelleen syntynyt. Olemme ulkoilleet paljon ja ihan vain olleet hyvällä omalla tunnolla sisällä. Syksy on siinä mielessä kivaa aikaa, kun illalla voi kääriytyä hyvällä omallatunnolla sohvan nurkkaan katselemaan hömppää telkusta. Ei ole pakko tehdä mitään sen kummenpaa - sen kun olla ja nauttia kodin lämmöstä.

Äsken tuli nukuttua pienet päiväunet ja nyt palaan hetkeksi kouluhommien pariin. Marrasuun puolivälissä on kaikki oltava valmiina ja joukukuun alussa on loppuarviointi. Pieni alitajuntainen stressi painaa koko ajan kouluun liittyen, mutta enköhän saa kaikki hoidettua ajallaan. Välillä tuntuu, että hommia on paljon moneen asiaan liittyen, mutta en saa yhtikäs mitään aikaiseksi. Aloitan yhden jutun, jatkan kesken toiseen ja poukkoilen hommien välillä saamatta mitään aikaiseksi. Loppupeleissä kaikki on vielä tekemättä ja stressi nousee entisestään. Onneksi koulu on kohta pulkassa! :D Ensi viikolla on tulossa kaikkea kivaa ja erilaista töiden puolesta. Olen mukana kahdessa hiusnäytöksessä ja viikonloppuna vietämme firman isoja juhlia. Akkujen lataaminen tähän väliin tuli siis ihaan hyvään tarpeeseen. ;)

Nyt kun kuulumiset on kerrottu, niin mennään itse asiaan eli hiuksiin. Niinkuin aiemmista kuvista näkyy, niin olen pitänyt hiukseni edelleen hyvin vaaleina. Jotenkin kirkas vaalea sopii parhaiten ihoni sävyyn ja olen muutenkin siihen kovin tykästynyt. Aloin käyttämään kesällä Joicon hopeashampoota ja se on riittänyt hyvin vielä tähänkin päivään asti. Shampoon koostumus on todella paksua. Joicon tuotteita ei ole aiemmin juuri tullut käytettyäkään. Hopeashampoo ja hopeahoitoaine ovat toimineet kivasti omiin hiuksiini. Koostumus on ollut sopivan taittava ja hoitavuuskin on ollut hyvä. Monet hopeashampoot kuivattavat helposti vaaleat kutrit, mutta tämän tuotteen kohdalla en ole huomannut samaa. Jopa hiustenpidennykset ovat olleet hyvässä kunnossa. Olen pessyt hiukset lähes joka kerta tällä Joicon hopeashampoolla. Suosittelen lämpimästä! :)Nyt vielä koulutehtävän pariin ja illalla viikon viimeiset treenit salilla. Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!


Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä opiskeluun :) Opiskelu kannattaa aina!

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig