tiistai 11. lokakuuta 2016

Red in Monaco

Kävimme heti loman aluksi päivän mittaisella retkellä upeassa Monacossa. Nizzasta Monacoon pääsee helposti liikkumaan bussilla tai junalla. Päätimme matkustaa bussilla ja pois tulimme nopeammin junan kyydissä. Bussi kiemurteli kapeaa vuoristotietä, josta avautui upeat maisemat merelle. Päivä oli kesäinen ja lämmin - jopa kuuma. Valitsin päälle simppelin Mangon mekon, joka hehkui kirkkaassa punaisessa värissä. Jotenkin tämä mekko oli jo kotona pakkausvaiheessa mielessä pukea Monacoon.

Päivällä tuli käveltyä todella paljon ja siksi otinkin mukaan hyvät kengät. Halusin kuitenkin mekon pariksi pukea edes hieman korkoa ja siksi nämä kiilakorkosandaalit olivatkin todella nappivalinta reissuun mukaan. Näillä tuli itse asiassa käveltyä viiden päivän aikana useaan otteeseen matalien sandaalien lisäksi. Olen todella tykästynyt kiilakorkosandaaleihin. Ne ovat helpot liikkua ja mukavat jalassa. Etenkin kesäaikaan ja matkoilla niille löytyy käyttöä päivällä - niin rannalla, kaupungilla kuin iltamenoissakin.

Teen Monacosta vielä erikseen vinkki postauksen, jossa paneudun paikan nähtävyyksiin ja omiin suosikki paikkoihin.Yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig