lauantai 26. marraskuuta 2016

Cours Saleyan kukkatori

Nizzan vanhastakaupungista löytyy useiden ravintoloiden ja kauppojen lisäksi ihastuttava Cours Saleyan kukkatori. Sijainti on melko keskeisellä paikalla vanhaakaupunkia, joten Nizzan lomalla tätä toria on melko vaikea olla ohittamatta. Päivisin torilta saa ostettua mitä kauneimpia kukkia, matkamuistoja, mausteita ja erilaisia ruokia, kuten kasviksia, marjoja ja leivonnaisia. Iltaisin tori muuttuu mukavaksi illanviettopaikaksi, missä vilisee ihmisiä turisteista paikallisiin. Pitkulaisen torin keskeltä ja reunamilta löytyy laaja valikoima ravintoloita jokaisen makuun sopivaksi.

Kävimme torilla kerran päiväsaikaan katsomassa ja ihastelemassa paikan menoa. Mitään ei tullut sen kummemmin ostettua, mutta oli kiva katsella mitä kaikkea valikoimaa torilta löytyi.

Näin pimeänä marraskuisena iltana on kieltämättä kiva katsella näin värikkäitä ja aurinkoisia kuvia. Valon määrä tähän aikaan vuodesta on niin mahdottoman vähäistä. Olemme parhaillaan viettämässä viikonloppua mökillä. Suunnitelmissa on rauhallista oleilua ja kunnon rentoutumista pitkästä aikaa. Tänään olemme lenkkeilleet ulkona, syöneet hyvin ja ihan vain nauttineet vapaasta viikonlopusta. Kohta luvassa saunomista ja myöhemmin tietysti pakko katsoa Haluatko Miljönääriksi. ;D
Share:

2 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kukkia. Kyllä tämä pimeä aika menee nopeasti ohitse ja ennen kuin huomaatkaan on jo kevät ja ensimmäiset sinivuokot :) Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa.

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kukat olivat torilla kauniita ja värejä löytyi laidasta laitaan. :) Suomessa on mukavaa, kun meillä on neljä vuodenaikaa. Jokaisessa on tosiaan hyvät ja huonot puolensa, mutta itse taidan silti olla vahvasti kesäihminen. ;D

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig