sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kuulumisia & kenkähaaveita

Heippa! Kulunut sunnuntai on mennyt ihanan leppoisissa tunnelmissa. Kävimme jo eilen illalla miehen kanssa tekemässä viikonlopun treenit salilla ja tänään puolestaan nukuimme pitkään ilman herätyskellon soimista. Siivoilin aamupäivästä kotona - myönnettäköön, että viime siivouskerrasta taitaa olla liian pitkä aika. :D Sanotaan, että kulunut viikko on ollut kiireisin vähään aikaan. Olen tehnyt tiiviisti töitä ja iltaisin istunut koneella puoleen yöhön tehden viimeisiä koulujuttuja. Ei ole ollut ainakaan tekemisestä puutetta. ;)

Onneksi tällä viikolla olen ehtinyt myös kiireen keskellä keskittyä pieniin hemmotteluhetkiin. Hiukset saivat taitavan kollegani käsissä taas uuden vaalean ilmeen ja torstaina kävin hoidattamassa kasvojani El-salongissa Espalla. Pitkien päivien välissä tällaisilla pienillä hetkillä on todella suuri vaikutus jaksamiseen ja omaan hyvinvointiin. Näin marraskuussa kylmien ilmojen saavuttua iho ja hiukset ovat kaivanneet erityishoitoa. Iho on tuntunut todella kireältä ja kuivalta ja hiukset puolestaan kuivilta ja sähköisiltä. Kasvojen iholle tehtiin kemiallinen ihonpuhdistus, mikä kirkasti ja puhdisti ihoa kiitettävästi. Parin päivän ajan puhdistuksesta iho on tuntunut vielä hieman kuivalta, mutta olen kosteuttanut sitä tehokkaasti aamuin ja illoin. Kirjoittelen lähiaikoina vinkkejä talvihiusten hoitoon liittyen.

Kiireiden keskellä on tullut todella vähän pyörittyä missään kaupoissa. Piipahdin kuitenkin ruokatunnilla työpaikan lähellä sijaitsevassa kenkäkaupassa hypistelemässä Pura Lopezin upeita nilkkureita, jotka olen jo aiemminkin bongannut kaupan hyllyltä. Pura Lopezin nilkkurit ovat malliltaan juuri sellaiset, joita olen kaivannut jo kauan omaan kenkävalikoimaani. Korko on kapea (ja korkea!), mutta Pura Lopezin kengät ovat täydelliset jalassa. Materiaali on mustaa nahkaa ja sivuja koristavat paksut vetoketjut. Korkeutta ei tunne kävellessä ja se on tärkeää mukavuuden kannalta. Kävin tällä viikolla vielä toiseenkin kertaan hypistelemässä kenkiä. Olen ilmeisesti taas tälläkin kertaa liian myöhään liikkeellä nilkkureiden hankkimisen suhteen, sillä koko 39 on myyty joka paikasta loppuun. Tämä on lompakolle iloinen uutinen, mutta muuten harmittaa. Nyt olisin voinut kerrankin satsata hyviin nilkkureihin, joihin ihastuin ensisilmäyksellä. Kengät jäävät siis ehkä todella tältä erää vain haaveeksi.


Takki -Mango
Kengät -Dinsko
Housut -Zara
Laukku -ChanelToteutettu yhteistyössä Spartoon kanssa.
Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig