sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Christmas Moments

Heipat täältä mökiltä joulunvieton keskeltä. Joulu on mennyt rauhallisesti perinteiden mukaisesti maalla. Ajattelin näin joulun kunniaksi listata omaan joulunviettooni liittyviä perinteitä sekä satunnaisia juttuja omasta joulun vietosta.

1. Olen tottunut viettämään lähes kaikki joulut maaseudulla. Olemme olleet yleensä mummini luona, mutta nyt viimeisinä vuosina mökillä. Maaseudun rauha ja eri ympäristö luovat rauhallisen ja rentouttavan ympäristön joulunpyhien vietolle.

2.  Pidän jouluruoista, mutta kinkkua en syö juurikaan. Joulupöydästä löytyy laaja valikoima erilaisia kaloja, joita tykkään syödä ja lisäksi minua varten tarjolla on myös perinteisiä lihapullia. :D

3. Perinteen mukaan jouluna tulee lenkkeiltyä paljon ja salilta pidän taukoa pari päivää. Jos joulu olisi ollut tänä vuonna pidempi, niin olisi ollut varmaan pakko ostaa kertalippu mökkipaikkakunnan salille - sen verran paljon herkkuja on tullut syötyä, että salille alkaa jo tehdä parin päivän jälkeen mieli.

4. Joulun parhaisiin herkkuihin lukeutuu ehdottomasti suklaa. Lempparisuklaita ovat Fazerin suklaat ja Enkeli-patukat. Vihreistäkuulista en ole koskaan pitänyt.

5. Joulukukat ovat kauniita, mutta valitettavasti joudun pysyttelemään niistä kaukana allergian vuoksi. Atsiuh!

6. Tänä jouluna emme ostaneet mieheni kanssa lahjoja toisillemme. Satsasimme mielummin Thaimaan lomaan, joka on itse asiassa jo kolmen viikon päästä!

7. Jokavuotisiin jouluperinteisiin kuuluu kynttilöiden vieminen haudalle sekä perinteinen joulukirkko. Joskus tulee myös käytyä joulukonserteissa.

8. Rakastan joulua - toisaalta kolme päivää joulun viettämistä vuodessa riittää minulle mainiosti. Vuoden päästä taas uudelleen. ;)

Share:

Ei kommentteja

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig