keskiviikko 7. joulukuuta 2016

I did it

Olen viettänyt tänään vapaapäivää, mutta kello oli silti aamulla soittamassa kuuden aikoihin. Viimeisien vuosien aikana kaikki vapaapäivät eivät ole suinkaan menneet sohvalla makoillen tai muuten rentoillen. Toki niitä ihania rentojakin päiviä on mukaan mahtunut reilusti, mutta monet päivät ovat menneet koulussa uutta oppien. Aloitin työn ohessa opiskelut keväällä 2013. Ensimmäiset pari vuotta menivät liiketalouden parissa. Viime vuoden elokuussa suuntasin opinnot johtamiseen.

Opiskeluiden myötä arki on koostunut töiden ja blogin lisäksi lukemattomista kurssitehtävistä deadlineineen, mielenkiintoisista opiskelupäivistä, ryhmätehtävistä, analyyseistä ja suunnitelmista sekä kaikesta muusta mitä nyt opiskeluun liittyy. Koulutehtäviä on tehty paikasta ja ajasta riippumatta mm. lomalla Meksikossa, jouluna, pääsiäisenä ja kesälomalla. Olen saanut valtavasti uutta tietoa ja näkemystä asioihin, onnistunut ja tajunnut vihdoin, että opiskelu kannattaa - aina! Viimeisen kuukauden aikana olen tehnyt tehtäviä urakalla välillä yötä myöten. Hikipisaroita, hermojen menetystä, onnistumisen hetkiä. Tänään sain opiskelut tältä erää loppuun - I did it. ;) Elämässä kannattaa pitää mielessä kolme asiaa: avoin mieli, positiivinen asenne ja usko itseensä.


Takki -Ellos (saatu)
Kengät -Timberland
Housut -Zara
Neule -Cos
Pipo -Global Accessories

Itsenäisyyspäivänä aurinko helli hetken aikaa. Kävimme nappaamassa kuvat talvisesta asusta Hvitträskin maisemissa. Ilma oli tajuttoman kylmä ja järveltä puhalsi kunnon viima, mutta saimme kuin saimmekin kuvia kivasti otettua. Musta pitkä villakangastakki yhditettynä Timberlandin kenkiin toimii talvisena asuna lähes missä ja milloin vain.


Share:

3 kommenttia

Sinii kirjoitti...

Onnea paljon! Opiskelu kannattaa aina. :)

Sanna/Beauty Box kirjoitti...

Kiitos tuhannesti Sini ☺

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Kuten sanoit: opiskelu kannattaa aina.
Opiskelu kokopäivätyön ohessa ei ole helppoa.
Kaunis takki!

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig