tiistai 6. joulukuuta 2016

Strobing korostus

Hyvää Itsenäisyyspäivää! Vinkkaan tänään muutaman kivan tuotteen L’Oréalilta, jotka ovat olleet käytössäni viime aikoina. Contouring on ollut trendinä jo pidemmän aikaa. Contouringissa tarkoituksena on korostaa kasvojen hyviä puolia ja puolestaan häivyttää niitä "huonoja". Arkimeikissä teen varjostuksen nopeasti ja helposti aurinkopuuterilla ja korostuksen puolestaan Joe Blascon vaalealla meikkivoiteella. Olen myös testaillut eri meikkisarjojen contouring-paletteja, mutta parhaan ja luonnollisimman lopputuloksen olen saanut aurinkopuuterin avulla. Jotenkin tämä kombo on toiminut omassa meikissäni parhaiten.

Contouringin rinnalle on tullut myös toinen meikkitrendi - Strobing. Strobingilla tarkoitetaan kasvojen muotoilua valon avulla. Illuminator-tuotteilla muotoillaan kasvoja lisäämällä hohdetta kasvojen kohtiin joita halutaan korostaa. Olen sipaissut hohdeväriä poskipäiden, kulmaluiden ja amorinkaaren korostamiseen.
 
L’Oréal Highlight Illuminator-sarjaan kuuluu kaksi puuterimaista korostusväriä - vaalea ja kullanhohtoinen sekä kaksi hohdevoidetta samoissa sävyissä. Olen sekoittanut nestemäistä hohdeväriä meikkivoiteen sekaan luomaan kasvoille kauniin hohdemaisen meikkipohjan. Meikin lopuksi olen vielä sipaissut puuterimaista hohdetta korostamiseen. Näin talvella vaaleampi hohde on toiminut hyvin. Ruskettuneelle iholle puolestaan sävynä toimii parhaiten Golden glow-sävy. Näillä hohdetuotteilla saa lohdittua kyllä kauniin kuulauden kasvoille, joka piristää hyvin hiukan sameaa ja väsähtänyttä talvi-ihoa. Oletteko testailleet jo Strobingia?

Share:

1 kommentti

Anonyymi kirjoitti...

Olen testannut tuota Lorealin palettia ja se on todella jees.

© Beauty Box | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig